Mk4 Toyota Supra, BMW M Coupe'ye Dayansa Nasıl Olurdu?

Ototeknikveri     04 Ekim 2021 06:59

Mk4 Supra, Toyota'nın spor otomobilinin tartışmasız en ikonik ve arzu edilen nesli, ancak ya Japon otomobil üreticisi onu hayata geçirmek için başka bir üreticiyle ortaklık kurmuşsa?

Mk4 Toyota Supra, BMW M Coupe'ye Dayansa Nasıl Olurdu?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hepimizin bildiği gibi, mevcut Supra, BMW ile yapılan bir işbirliğiyle geliştirildi ve bu, Abimelec Design'ı bir Mk4 Supra'nın da Almanların yardımıyla yaratılmış olsaydı nasıl görüneceğini hayal etmeye yöneltti.



Mevcut Supra, BMW Z4 ile birçok önemli parçayı paylaşırken tasarımcı, benzersiz Supra'sını günün BMW M Coupe'sine dayandırmaya karar verdi. Tamamen tuhaf görünüyor.



Otomobil, olağandışı şeklini M Coupe'den alıyor ancak onu, Toyota'nın ikonunun dördüncü nesliyle aynı farlara ve tampona sahip ön kısım gibi daha tanıdık Supra stiliyle birleştiriyor.



Yandan bakıldığında Toyota ve BMW parçalarının karışımını fark etmemek çok zor. Örneğin, ön çeyrek panellerde M Coupe'dekine benzer havalandırma delikleri var, ancak bu havalandırmaların yanında altın Toyota logoları var. Ayrıca tekerlekler de bir Supra'dan alınmış.



İlginç tasarım tercihleri, Supra ve M Coupe ile bazı ortak noktaları paylaşan arka lambalarla devam ederken, dörtlü egzoz boruları bize coupe modeli hatırlatıyor.



Mk4 Supra, BMW M Coupe'yi temel alsaydı ve böyle görünseydi, bugünkü ikon haline geleceğinden şüpheliyiz.
 

Not: Bu, Abimelec Design tarafından yapılan bağımsız bir tasarım çalışmasıdır ve BMW veya Toyota ile ilgili değildir.

Son Güncelleme : 04 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo