2022 BMW 2-Serisi Active Tourer Sportif Görünümüyle Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     04 Ekim 2021 08:12

Tamamen yeni ikinci nesil BMW 2 Serisi Active Tourer, tanıtımından önce Instagram'da sızdırıldı ve önemli ölçüde daha büyük böbrek biçimli ızgara da dahil olmak üzere otomobil üreticisinin en son tasarım dilini içeren evrimsel stilini gösterdi.

2022 BMW 2-Serisi Active Tourer Sportif Görünümüyle Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

MPV son birkaç yılda birkaç kez görüntülendi, bu yüzden kamuflajın altında saklanan siluete ve birkaç tasarım detayına aşinaydık. Şimdi, resmi bir reklamdan alınmış gibi görünen sızdırılan görsel sayesinde, resmin tamamı elimizde.



2-Serisi Active Tourer, önceki modele benzer oranları koruyor ancak genel şekli, oldukça uzun gövdeli bir MPV olmasına rağmen daha kompakt ve sportif görünüyor. Sızdırılan model, M Sport görsel paketine sahip gibi görünen 223i.



Kısa kaput gövdenin geri kalanıyla daha iyi bütünleşiyor, daha ince farlar, ön tamponun altına kadar uzanan genişletilmiş ızgara ve dikey krom dekoratif unsurlarla daha uzun yan hava girişleri bulunuyor. Profil, daha belirgin omuzlar ve daha temiz yüzey ile daha iyi çözülmüş gibi görünüyor.



Arka kısmın resimleri yok ama casus fotoğraflarından, yatay olarak monte edilmiş LED stop lambalarına ve entegre bir spoylere sahip daha eğimli bir arka cama sahip olacağını biliyoruz. Daha önceki casus fotoğraflara dayanarak içeriye bir göz atıldığında, gösterge panelinin dijital kokpit için tamamen elektrikli iX'tekine benzer bir kavisli panel içereceği anlaşılıyor. Daha uzun Grand Tourer versiyonunun seriden çıkarılacağını zaten biliyoruz, bu nedenle normal Active Tourer'ın boyutunun büyümesi bekleniyor.



Yeni BMW 2-Serisi Active Tourer, UKL platformunun hem önden çekişli hem de dört çekişli (xDrive) versiyonlarında sunulacak olan X1 ve X2 ile paylaşılacak yükseltilmiş bir türüne dayanacak. Güç aktarma organları açısından, 1.5 litrelik üç silindirli benzinli ve 2.0 litrelik dört silindirli dizelin yanı sıra daha fazla güç ve daha fazla menzile sahip bir plug-in hibrit de bekliyoruz.



Reklam materyali hazır göründüğünden, Alman MPV'nin resmi çıkışının önümüzdeki haftalarda olması bekleniyor ve üretimin Kasım 2021'de başlayacağı söyleniyor. Hatırlatma olarak, ilk nesil ilk olarak 2014'te ortaya çıktı ve 2018'de bir makyaj aldı. Model, 2021'de yedi yıllık bir üretim çalışmasını tamamlıyor. Premium MPV pazarındaki tek rakip Mercedes-Benz B-Serisi olmaya devam ediyor.

Son Güncelleme : 04 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo