Alpina'nın Yenilenen XB7'si Bazı Büyük Görsel Değişikliklerle Yakalandı

Ototeknikveri     05 Ekim 2021 10:31

BMW, X7'nin makyajlı bir versiyonunu aylardır test ediyor ve buna uygun olarak Alpina, yenilenmiş XB7 versiyonunu da test etmeye başladı.

Alpina'nın Yenilenen XB7'si Bazı Büyük Görsel Değişikliklerle Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu özel Alpina XB7 prototipi, BMW'nin bir dizi başka prototipiyle birlikte bir taşıyıcı kamyonun arkasında görüntülendi. Tekerlekleri, frenleri ve dörtlü egzoz boruları sayesinde Alpina olarak kolayca tanınabiliyor.



Güncellenen X7'nin yeni bölünmüş far tasarımı sayesinde mevcut modelden çok farklı görünmesi bekleniyor. Bu lambaların üst kısmında LED gündüz sürüş farları ve dönüş sinyallerini, alt kısmında ise ana farları ve uzun farları barındırması bekleniyor. Alpina bu farlarda herhangi bir değişiklik yapmayacak ancak X7'yi standart modelden daha da farklılaştıracak özgün bir ön tamponla donatacak.



Başka yerlerde, bu prototipin arka tarafının da kamuflajla kaplandığını ve özel LED ışık imzalarına sahip bir dizi yeni arka lambayı gizlediğini görebiliyoruz.



Değişiklikler X7'nin kabininde devam edecek ve elektrikli iX ve i4 tarafından sunulan yeni kavisli bilgi-eğlence ekranı ve dijital gösterge grubunu içerecek. BMW'nin iç mekanları son yıllarda biraz modası geçmiş olmakla eleştiriliyor ancak bu yeni ekranın yanı sıra diğer bazı güncellemeler X7 ve XB7'nin kabinini çok daha modern hissettirebilir.



Alpina'nın XB7'nin motorunda herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Bu nedenle SUV, 612 hp güç çıkışı ve 800 Nm tork üreten 4.4 litrelik çift turboşarjlı V8'e sahip olmaya devam edecek.

Son Güncelleme : 05 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo