Honda, 2021 Honda HR-V e:HEV'in Yeni Görüntülerini Avrupa Lansmanından Önce Yayınladı

Ototeknikveri     13 Ekim 2021 11:50

Tamamen yeni 2021 Honda HR-V e:HEV, 2022'nin başlarında 26.960 £ başlangıç fiyatıyla İngiltere ile birlikte bu yılın sonlarında anakara Avrupa showroomlarına gelmeye başlayacak. Beklenti oluşturmak için Honda, yeni crossover'ın yeni iç ve dış fotoğraflarından oluşan bir seçki yayınladı.

Honda, 2021 Honda HR-V e:HEV'in Yeni Görüntülerini Avrupa Lansmanından Önce Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

e:HEV modeli, "hibrit elektrikli araç" Honda'nın Avrupa serisinde ana akım hibrit seçenekler olarak CR-V ve Jazz'a katılacak. Crossover, 1.5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli motor ve toplam 129 hp (131 PS/96 kW) güç çıkışı ve 253 Nm tork için bir elektrik motoruyla geliyor.



Elektrik desteğinin bir sonucu olarak, otomobil 10.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Otoyolda, araç çoğunlukla yanmalı motor gücüyle çalışıyor, ancak bir sollama manevrasında olduğu gibi, güç aktarma organlarına daha fazla ihtiyaç duyarsanız, elektrik motoru devreye girerek size bir tork dalgası veriyor. Daha da önemlisi, WLTP test döngüsünde 5,4 litre/100 km yakıt tüketimi dikkat çekiyor.



Hibrit güç aktarma organlarına karşın Honda “maksimum insan, minimum makine” tasarım felsefesini seçti. Bu, iç alanı ve konforu en üst düzeye çıkarmak için motorların ve pillerin tümünün motor bölmesi veya şasi içinde bulunduğu anlamına da geliyor.



Yeni HR-V aynı zamanda önceki modele kıyasla arka yolcular için daha fazla diz mesafesi, daha fazla yatma alanı ve daha fazla omuz mesafesi sunuyor. Honda, crossover'ın sınıfında lider bir bagaj alanına sahip olduğunu ve arka koltuklar yukarıdayken 319 litre, katlanmış halde 1305 litre kapasite sunduğunu iddia ediyor.



Bu arada yolcuları bilgilendirmek için çok sayıda gelişmiş bağlantı teknolojisi var. Crossover, istenirse bir WiFi erişim noktası görevi görebiliyor ve My Honda+ uygulaması, kullanıcılar için daha kullanışlı hale getirmek için kapsamlı bir şekilde güncelleniyor. Honda'nın SENSING güvenlik teknolojisi paketi gibi daha fazla teknoloji, otomatik uzun farlar ve kör nokta bilgisi gibi özelliklerin HR-V için standart olduğu anlamına geliyor.

Son Güncelleme : 13 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo