United Nude'un Cybertruck Benzeri Lo-Res Konsepti 111 Bin Dolara Satıldı

Ototeknikveri     17 Ekim 2021 09:50

2016 yılında, ayakkabı şirketi United Nude, “Lo-Res Car” adlı tuhaf bir aracı devreye soktu. Bu benzersiz araç, çalışan dört prototipten biri ve Bring A Trailer'da 111.111 dolara satıldı.

United Nude'un Cybertruck Benzeri Lo-Res Konsepti 111 Bin Dolara Satıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Keskin hatları biraz Tesla Cybertruck'ı hatırlatsa da, aslında Cybertruck duyurulmadan üç yıl önce ortaya çıktı. Gerçekte, Lo-Res Car'ın sıra dışı şeklinin Lamborghini Countach'ın ikonik siluetinin en saf hali olması gerekiyordu. Bu benzersiz tasarım, 2016'da Wallpaper Magazine Tasarım Ödülü'nü kazanmanın yanı sıra 2018'de Grand Basel otomotiv tasarım vitrininde ve 2019'da Petersen Otomotiv Müzesi sergisinde bir yer kazandı.

 

Gövdenin kendisi tamamen şeffaf polikarbonat panellerden yapılmış ve ön ve arka ışık çubukları içeriyor. İçeri girmek için tüm gövde yukarı kalkıyor ve altında, iki sıralı koltuğu ve krom altıgen bir direksiyonu kapsayan otomobilin çelik boru çerçeveli şasisine bakılıyor. Güç, tek vitesli şanzıman yoluyla arka tekerlekleri süren 5 kW (6,7 hp / 6,8 PS) elektrik motoruyla sağlanıyor. Sadece önde bulunan disk frenleri, normal şartlar altında kaygı verici olsa da, bu durumda çok az güç ile sorunsuz şekilde arabayı durdurmaktan sorumlu.

 

Ne yazık ki, araç yol kullanımı için tescilli değil, ancak satıştan elde edilen gelir, Petersen Müzesi koleksiyonunun bakımı için ve Energy Independence Now adlı çevresel kar amacı gütmeyen bir kuruluş arasında yarı yarıya bölünecek.

Son Güncelleme : 17 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo