Mercedes, e-Bike ile Gelen EQA Abonelik Hizmetini Başlattı

Ototeknikveri     18 Ekim 2021 11:09

Mercedes, Berlin'de kullanılabilen yeni bir pilot abonelik hizmetini duyurdu. Müşteriler yalnızca sabit bir ücret karşılığında araç, sigorta ve ek masraflar almakla kalmayacak, aynı zamanda benzer şekilde düzenlenmiş bir Power 7 e-bisiklet aboneliği de alacaklar.

Mercedes, e-Bike ile Gelen EQA Abonelik Hizmetini Başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-EQ City Abo abonelik planı, müşterilere tek bir her şey dahil fiyatla tamamen elektrikli, tamamen esnek bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Bunu yapmak için Mercedes, diğer Avrupa şehirleri arasında Berlin'de faaliyet gösteren bir bisiklet abonelik hizmeti olan Swapfiets ile ortaklık kurdu.



Ayda 799 € (927 $ USD) karşılığında ve bir kereye mahsus 400 € (464 $) giriş ücreti karşılığında, müşterilere EQA 250, 1.500 € (1.740 $) muafiyetli kapsamlı sigorta, bakım, servis ve kaza veya olay durumlarında yol yardımı sağlıyor. Müşteriler ayrıca, Avrupa çapında 200.000'den fazla Mercedes me şarj istasyonunda kullanılabilecek şarj için ayda 100 € (116 $) kredi alıyor.



Bununla birlikte, alıcılar aksi takdirde aylık 75 € (87 $) tutarında olan Power 7 e-bisiklet aboneliğine de paket kapsamında sahip olacaklar. Arabada olduğu gibi, e-bisikletin de hasar görürse onarımları ve değişimleri de pakete dahil.



Mercedes-Benz Almanya satış ve pazarlama müdürü Jens Kunath, “Mercedes-EQ City Abo, müşterilerimize mevcut EQA aboneliğinin çekici bir uzantısını sunmakla kalmıyor, aynı zamanda esnek, sürdürülebilir, kentsel mobiliteye yönelik önemli bir adım daha sunuyor. Bu abonelik modeli […] müşterilerin yeni araç teknolojisiyle başa çıkabileceği ve uzun vadeli bir taahhüt olmadan avantajlarını öğrenebileceği elektromobiliteye kolay bir giriş sağlıyor.” dedi.



Model, Kunath'a göre müşterilere ihtiyaçlarına bağlı olarak şehirde esnek bir şekilde hareket etmenin ekstra bir yolunu da sunuyor.



EQA 250, 188 hp (190 PS/140 kW) elektrik motoruyla çalışıyor ve WLTP test döngüsünde 436 km (270 mil) menzile sahip. Mercedes-EQ City Abo programı 18 Ekim'den itibaren müşterilere sunuluyor.

Son Güncelleme : 18 Ekim 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo