2022 Skoda Slavia'nın İç Mekanı, Bütçe Dostunun Yetersiz Anlamına Gelmediğini Gösteriyor

Ototeknikveri     09 Kasım 2021 08:41

Skoda, Hindistan pazarı için tasarlanan Slavia yarı kompakt sedan için tanıtım kampanyasına devam ediyor. Bize dış tasarımın çizimlerini gösterdikten sonra, firma modelin 18 Kasım'da gerçekleşecek resmi çıkışı öncesinde iç mekanın bir taslağını yayınladı.

2022 Skoda Slavia'nın İç Mekanı, Bütçe Dostunun Yetersiz Anlamına Gelmediğini Gösteriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Beklendiği gibi, Slavia'nın gösterge paneli çoğunlukla Fabia süpermini'den türetilmiş. Bütçe dostu bir ürün olmasına rağmen, sedan, Scala ve Octavia gibi daha büyük modellerin tasarım dilini izleyen oldukça modern bir iç mekana sahip.

Skoda, bilgi-eğlence dokunmatik ekranının 10 inç çapa kadar olacağını, Fabia'nın 9.2 inçlik birimini geride bırakacağını ve daha büyük Octavia ile eşleşeceğini söylüyor. Karakteristik iki kollu direksiyon simidinin arkasında 10.25 inçlik dijital gösterge grubunu da görebiliyoruz.

Skoda Fabia'nın iç tasarımı

Diğer ayrıntılar arasında yatay döşemeyle bölünmüş yuvarlak havalandırma kanalları ve gösterge panelinin yan tarafındaki Skoda markalı kapak yer alıyor. Ayrıca diğer Skoda modellerinden ödünç alınan birkaç Simply Clever çözümü de bekliyoruz. Slavia, Fabia'dan VW Polo ve VW Virtus'ta kullanılanlara daha çok benzeyen farklı kapı içleri alıyor.



Slavia, Skoda tarafından Hindistan pazarı için geliştirilen MQB-A0-IN platformunu temel alacak. 4,541 mm (178 inç) uzunluğuyla Octavia'nın altına yerleşerek eskiyen Hint versiyonu Rapid'in yerini alacak. Tasarım açısından Skoda'nın en son tasarım dilini şekillendirilmiş bir gövde, sportif bir tavan çizgisi ve Fabia'dan ilham alan bir yüzle bütünleştirecek.



Skoda, Slavia'nın motor yelpazesinin altı vitesli düz şanzımanla eşleştirilmiş 1.0 TSI üç silindirli 113 hp (85 kW / 115 PS) ve daha güçlü 1.5 TSI dört silindirli 148 hp (110 kW / 150 PS) içereceğini onayladı. Bu da isteğe bağlı olarak yedi ileri DSG şanzımanla sunulacak.



Skoda Slavia, mekanik olarak bağlantılı olduğu Kushaq B-SUV ile birlikte Hindistan'ın Pune kentinde yakında üretime başlayacak ve 18 Kasım'da piyasaya sürülecek.

Son Güncelleme : 09 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo