2023 Ford Mondeo'nun Görüntüleri Çin'den Sızdı

Ototeknikveri     09 Kasım 2021 09:17

Yeni Ford Mondeo'nun resimleri Çin Sanayi ve Enformasyon Bakanlığı aracılığıyla sızdırıldı ve orta boy sedanın tasarımını tamamen ortaya çıkardı. Ford, 30 yıl devam eden üretimden sonra Avrupa'da bu popüler modelini yakında emekli edeceğinden, yeni nesil Mondeo sadece Çin pazarına yönelik.

2023 Ford Mondeo'nun Görüntüleri Çin'den Sızdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sedan, casus fotoğrafçılar tarafından test edilirken yakalandı, ancak onu ilk defa herhangi bir kamuflaj olmadan görüyoruz. Sızan fotoğraflar, hem spor ST-Line'ı hem de farklı ön ve arka tamponlara sahip normal versiyonları gösteriyor.



Ön kısım, LED farlar ve büyük bir ızgarayı içerirken Çin pazarına yönelik Evos crossover ile neredeyse aynı görünüyor. Profildeki yüzey işlemi de oldukça benzer, oyuntulu çamurluklar ve bazı kaplamalarda çift renkli işlem dikkat çekiyor. Mondeo, orantılarını korurken, selefine kıyasla görünüşte daha yüksekte oturuyor.



Arkada, yatay olarak yerleştirilmiş arka lambalar bir LED şerit ile birbirine bağlanırken, tamponda dekoratif bir difüzör ve gizli egzoz boruları bulunuyor. Bagaj kapağındaki Ecoboost 245 rozeti, muhtemelen Evos'ta olduğu gibi sekiz vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilen 2.0 litrelik dört silindirli bir motora işaret ediyor.



Görüntüler, Evos'un 4.920 mm'sinden ve önceki dördüncü nesil Mondeo sedan'ın 4.869 mm'sinden biraz daha fazla olan 4.935 mm uzunluğa işaret ediyor.



Henüz iç mekan resimlerine sahip değiliz, ancak büyük olasılıkla Evos tarafından tanıtılan, 12,3 inç dijital gösterge paneli ve Ford'un SYNC + 2.0 ile 27 inç bilgi-eğlence ekranı içeren ultra geniş 43 inç ekran kurulumunu devralacak. Ayrıca, selefinin 541 lt bagajına kıyasla kargo için daha fazla alana sahip beş kişilik geniş bir kabin bekliyoruz.



Yeni nesil sedanın hafif kamufle edilmiş bir prototipi, Detroit, ABD yakınlarında test edilirken görüntülendi, ancak Ford, Fusion'ı 2020 model yılı için durdurduğundan ve otomobil serisinin çoğunu crossover'lara ve SUV'lara odaklanmak için terk ettiğinden, yeni Mondeo'nun sadece Çin'e özgü bir ürün olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 09 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo