Toyota, 2022 Camry'ye Yeni Renkler ve Nightshade Edition'ı Ekliyor

Ototeknikveri     14 Kasım 2021 08:12

Toyota, 2022 Camry için fiyatlandırmanın 25.295 dolardan başlayacağını duyurdu. Otomobil üreticisi ayrıca seri için yeni renkler ve bir Nightshade versiyonu duyurdu.

Toyota, 2022 Camry'ye Yeni Renkler ve Nightshade Edition'ı Ekliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seri, konfor odaklı LE ve XLE donanım seviyeleri ile daha sportif görünümlü SE ve XSE'yi sunmaya devam ediyor. Bunlar, LE ve XLE için daha tanımlanmış bir alt hava girişi ile ayırt edilirken, SE ve XSE, petek tarzı bir ızgara ve yan havalandırma ekleri alıyor.



Toyota, 2022 için, daha önce TRD'ye özel bir seçenek olan Ice Edge rengini Galactic Aqua'nın yerine tüm ürün yelpazesinde kullanıma sundu. Yalnızca TRD'ye özel yeni renk, Midnight Black metalik çatılı Calvary Blue. Donanım seviyesi ayrıca 3.5 litrelik V6'nın doğrudan vites değiştirmeli sekiz vitesli otomatik şanzıman ve özel olarak ayarlanmış çift egzoz sistemi kombinasyonu ile geliyor.



XSE sınıfı ayrıca Red, Wind Chill Pearl veya Celestial Silver Metallic ile Midnight Black Metallic tavan ve arka spoyler kombinasyonu olan iki tonlu renk seçeneklerine sahip. Bu arada yeni SE Hybrid Nightshade, 18 inç siyah tekerlekler, siyah köpekbalığı yüzgeci antenin yanı sıra siyah pencere kaplaması, logo, kapı kolları ve ayna kapaklarına sahip.



Toplamda, Camry serisinde 18 farklı seçenek var: üç V6 versiyonu (XLE, XSE ve TRD), beş dört silindirli önden çekişli versiyon (LE, XLE, SE, SE Nightshade ve XSE), beş farklı dört silindirli dört çekişli versiyon (LE, XLE, SE, SE Nightshade ve XSE) ve beş hibrit versiyon (LE, XLE, SE, SE Nightshade ve XSE).



2.5 litrelik dört silindirli motor 206 hp (209 PS/154 kW) güç çıkışı ve 252 Nm tork üretiyor. 3.5 litrelik V6 ise 301 hp (305 PS/224 kW) güç çıkışı ve 362 Nm tork sunuyor. Son olarak, 2,5 litrelik bir motoru bir elektrik motoruyla eşleştiren hibrit sistem, toplam 208 hp (211 PS/155 kW) güç çıkışına sahip.



İçeride, yedi veya dokuz inçlik bir merkezi dokunmatik ekran, ses ve navigasyon özelliklerini bir araya getiriyor. Bu arada XLE ve XSE versiyonları da 10 inç renkli baş üstü ekran sunuyor.



Önden çekişli veya dört tekerlekten çekişli olarak sunulan 2022 Camry, şimdi bayilerde. Aşağıda gösterilen fiyatlara 1.025$'lık varış noktası ücreti dahil değil.

Son Güncelleme : 14 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo