Bu Yüksek Binişli Hyundai Elantra Wagon Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ototeknikveri     15 Kasım 2021 11:48

Etkileyici bir arabayı daha da iyi hale getirmek ister misiniz? Onu yüksek bir station wagon haline getirmek, bunu yapmanın bir yolu olabilir.

Bu Yüksek Binişli Hyundai Elantra Wagon Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Hyundai Elantra, gelen ilk değerlendirmelerden de görülebileceği gibi, çok yetkin bir sedan. Konforlu, pratik, sürüşü iyi, iyi görünüyor ve Hyundai'nin onu birden fazla gövde stilinde sunduğuna dair hiçbir işaret olmasa da Kolesa, onu Skoda Octavia Scout, Ford Focus Active Wagon ve Volkswagen Golf Alltrack'e rakip olabilecek yüksek binişli bir station wagon haline getirdi. 

 

Kolesa, sürüş yüksekliğini artırarak ve tavan çizgisini uzatarak Elantra'yı dönüştürdü. Otomobil, ön ve arka fasya boyunca ve tekerlek davlumbazlarında siyah gövde kaplamasına sahip; ayrıca bir tavan spoyleri, arka koruma plakası ve benzersiz egzoz boruları bulunuyor.

 

Hyundai böyle bir model üretseydi, benzer iç mekan ve muhtemelen karşılaştırılabilir off-road yetenekleri sunarak Tucson'a zorlayıcı bir alternatif olarak hareket edebilirdi ve crossover istemeyen ancak off-road'a girebilecek pratik bir sürüş isteyenlere yönelik olabilirdi.

Ne yazık ki, SUV'lara ve crossover'lara yönelik devam eden talep, Hyundai'nin yüksek sürüşlü bir model bir yana, yeni Elantra'nın bir station wagon versiyonunu da geliştirmesinin pek olası olmadığı anlamına geliyor.

 

Not: Bunlar Kolesa'nın bağımsız dijital çizimleridir ve Hyundai ile ilgili değildir veya Hyundai tarafından desteklenmemektedir.

Son Güncelleme : 15 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo