Benzersiz Bir Elektrikli Minibüs: Hechuang Concept-M

Ototeknikveri     23 Kasım 2021 10:34

Devam eden Guangzhou Otomobil Fuarı'nda bir dizi ilgi çekici araç tanıtıldı ve Hechuang Motors'un tamamen elektrikli MPV'si bunlardan biri.

Benzersiz Bir Elektrikli Minibüs: Hechuang Concept-M
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu araç Hechuang Concept-M olarak adlandırılıyor ve herhangi bir soğutma amacına hizmet etmeyen ve yalnızca görsel nedenlerle oradaymış gibi görünen devasa bir ızgaranın ön plana çıktığı çarpıcı bir dış tasarıma sahip. Bu açıdan, mevcut Lexus modellerinde bulunan ve Guangzhou'da sergilenen ışıklı mor kaplamalı bazı kovan tipi ızgaralara (spindle grill) benziyor.

Başka yerlerde Concept-M, tam genişlikte bir LED ışık çubuğuna sahip agresif farlarla sunuluyor. Çinli otomobil üreticisi ayrıca keskin açılar, gümüş vurgular ve büyük bir ayırıcının hakim olduğu özellikle agresif bir tampon tasarladı.

Yandan bakıldığında, tamamen elektrikli MPV, büyük siyah ve gümüş jantlara oturuyor ve mavi renkte alt kapı aksamlarına sahip. İnce kanat aynaları da mevcut. Concept-M'nin arkasında, bir ışık çubuğuna bağlı ve köşeli ışık imzalarına sahip renkli LED arka lambalar bulunuyor. MPV'ler tipik olarak sıkıcı olsa da, Hechuang'ın yaratılışı çok farklı.

Konseptin iç mekanı Guangzhou Otomobil Fuarı'nda sergilenmedi ancak görünüşe göre tam bir LCD gösterge paneli ve üç kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidine sahip olacak.

Concept-M'nin altında ne tür bir elektrikli güç aktarma organının bulunduğu ve Hechuang'ın onu ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, Concept-M ve yeni Hyundai Staria gibi araçlar MPV'lerde hala biraz hayat olduğunu gösteriyor.

Son Güncelleme : 23 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo