Yeni Ford Ranger Raptor Şubat'ta Tanıtılacak

Ototeknikveri     25 Kasım 2021 07:40

Ford sessizce yeni Ford Ranger Raptor'un Şubat 2022'de piyasaya çıkacağını açıkladı.

Yeni Ford Ranger Raptor Şubat'ta Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En yeni nesil Ranger'ı dünyaya sunan canlı yayının sonlarına doğru ekranda QR kodunu gösteren kısa bir görüntü parladı. Bu QR kodu sizi Ford Avustralya web sitesinde paylaşılan yeni Ranger Raptor'un bir tanıtım videosuna götürüyor.


Teaser videosu bize Ranger ailesinin amiral gemisi versiyonuna bir göz atma şansını vermese de motor sesini duymamız için mükemmel bir fırsat sunuyor. Önceki nesil Ranger Raptor nispeten cansız bir çift turboşarjlı dizel ile donatılmışken, bu teaser'daki melodi açıkça bir benzinli motora benziyor.

 

Ford, yeni Ranger Raptor'a hangi motorun güç vereceğini henüz doğrulamadı. Bununla birlikte, birçok haber, Explorer ST ile aynı 3.0 litrelik çift turboşarjlı benzinli V6 olacağını ve aynı 400 hp ve 415 lb-ft (563 Nm) tork ile tamamlanacağını öne sürüyor. Diğer bir olası seçenek de Bronco'da 330 hp ve 415 lb-ft (563 Nm) tork üreten 2,7 litrelik çift turboşarjlı V6.

 

Ranger Raptor'a çeşitli başka yükseltmeler yapılacak. Örneğin, genişletilmiş çamurluklar, agresif bir ızgaraya sahip benzersiz bir ön fasya ve off-road yeteneklerini geliştirmek için çeşitli süspansiyon yükseltmeleri olacak. Explorer ST'nin 10 vitesli otomatik şanzımanının da tek şanzıman seçeneği olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 25 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo