Chip Foose, Yeni Nissan Z'nin Daha İyi Görünmesini Sağlayabilir mi?

Ototeknikveri     28 Kasım 2021 10:41

Çoğu insan Nissan'ın yeni Z'nin tasarımında mükemmel bir iş çıkardığı konusunda hemfikir görünüyor, ancak Chip Foose bazı küçük değişiklikler yaparak onu daha da iyi gösterebileceğini düşünüyor.

Chip Foose, Yeni Nissan Z'nin Daha İyi Görünmesini Sağlayabilir mi?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan'ın tasarımcıları, 2023 Z'nin temel aldığı eski 370Z'den gelen stil ipuçlarını korumak yerine hafızalarda bir yolculuğa çıktı ve orijinal Datsun 240Z, 260Z ve 280Z'den tasarım ilhamı aldı. Eski bir tasarımı modernize etme kararının Nissan için zekice çalıştığını düşünüyoruz, özellikle de mevcut Toyota Supra'ya baktığınızda ve atalarıyla çok az ortak noktası olduğunu fark ettiğinizde.
 

Foose, 2023 Z'nin tasarımını güncellerken, otomobilin şu anda nasıl göründüğüne oldukça sadık kaldı ve ilk izlenimlerde, onun ne gibi değişiklikler yaptığını merak edebilirsiniz. Biraz daha yakından bakın ve fark edeceğiniz ilk şey, tasarımcının Z'nin orantılarını değiştirdiği, yani artık biraz daha uzun olduğu ve daha uzun bir aks mesafesine sahip olduğu. Bu, özellikle yeni arka çıkıntının uzunluğu ile belirgin.
 

Başka yerlerde, Foose Z'nin farlarını değiştirerek onları biraz daha büyük ve orijinal arabanın farlarına daha çok benzer hale getirdi. Ayrıca, daha geleneksel kapı kolları ve farlardan geriye doğru uzanan belirgin bir omuz çizgisi de dahil olmak üzere bir dizi başka küçük değişiklik yaptı.

Son Güncelleme : 28 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo