Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition Ünlü İspanyol Pisti'ni Ziyaret Ediyor

Ototeknikveri     29 Kasım 2021 01:22

Toyota GR Supra'nın Jarama Yarış Pisti Sürümü adlı yeni bir sınırlı üretim versiyonu Avrupa'da piyasaya sürüldü.

Toyota GR Supra Jarama Racetrack Edition Ünlü İspanyol Pisti'ni Ziyaret Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota ilk olarak bu yılın başlarında GR Supra Jarama Yarış Pisti Sürümü'nün ön izlemesini yaptı ve yakın zamanda arabayı adını aldığı İspanya Madrid yakınlarındaki Jarama pistine getirdi. Avrupa pazarı için sadece 90 örnek üretiliyor ve bunlardan sadece ikisi İspanya'ya tahsis edildi, bunlardan biriyse Toyota İspanya'nın kendisine ait.

Bu araba, 19 inç mat siyah alaşım jantlar ve kırmızı fren kaliperleri ile tamamlanan özel Horizon Blue renginde. Özel dokunuşlar, mavi kontrast dikişli siyah Alcantara döşemenin ve gösterge panelinde üretim numarası plakasının bulunduğu Japon spor otomobilinin kabininde devam ediyor.

PeriodismoDelMotor'un haberlerine göre, İspanyol kamuoyuna yalnızca bir örnek sunulacak olsa da, bu gerçekten özel bir otomobil. Aslında, bu GR Supra Jarama Yarış Pisti Sürümü, özel bir deri bagaj seti, 1/1 anahtarlık ve bir çift mavi deri sürüş eldiveni ile birlikte geliyor. Araçla birlikte özel yapım bir araba kılıfı da satılacak.

Standart bir GR Supra üzerinde hiçbir mekanik değişiklik yapılmamış. Bu nedenle, arka tekerlekleri süren sekiz ileri otomatik şanzımana bağlı 335 hp güç çıkışı ve 500 Nm torka sahip 3.0 litrelik turboşarjlı sıralı altı silindirli motorla çalışıyor. İlginç bir şekilde, bu motor şu anda çoğu pazarda ürettiği aynı 382 hp güç çıkışı ve 499 Nm torku üretecek şekilde ayarlanmadı.

GR Supra Jarama Yarış Pisti Sürümü ile gelen temel standart özellikler arasında Apple CarPlay ve Android Auto özellikli 8.8 inç bilgi-eğlence ekranı, 10 hoparlörlü ses sistemi, iç mekanda karbon fiber kaplama ve Toyota'nın çeşitli donanımları içeren Safety Sense+ paketi yer alıyor. Yaya ve bisikletçi algılamalı çarpışma öncesi güvenlik, şerit değiştirme uyarısı, kör nokta kontrolü ve uyarlanabilir hız sabitleyici gibi sürücü yardım özellikleri de var.

Son Güncelleme : 29 Kasım 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo