2022 Genesis G90 Daha Şık ve Daha Lüks

Ototeknikveri     01 Aralık 2021 12:20

Güney Koreli otomobil üreticisinin amiral gemisi lüks sedanı olan yeni nesil Genesis G90'ın ilk görüntüleri yayınlandı.

2022 Genesis G90 Daha Şık ve Daha Lüks
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil, Genesis'in "Athletic Elegance" tasarım diline sahip ve büyük bir Crest Grille ve şık İki Hatlı far lambaları ile birlikte geliyor. Ön ızgara, birbiri üzerine yerleştirilmiş iki G-Matrix deseninden oluşan bir "Katmanlı Mimari" kaplamaya sahip.

 

Başka yerlerde, yeni Genesis G90, kapatma hatlarının sayısını azaltan ve tasarımı daha da iyileştiren bir "istiridye kabuğu" tipi kaputa sahip. Yandan bakıldığında, ön yan panellerdeki bir dizi çift LED dönüş sinyali ve kaporta ile aynı hizada oturan kapı kolları dikkatinizi çekiyor. Genesis ayrıca otomobil için bir dizi yeni 20 inçlik jant tasarladı ve özellikle çarpıcı C sütunları üretti.

 

Stil değişiklikleri elden geçirilmiş bir arka cephe ile tamamlanıyor ve ilginç bir şekilde, şu anda diğer Genesis modellerinde kullanılan aynı İki Hatlı arka lambalara sahip değil. Bunun yerine, G90 arka kısmın tüm genişliğini uzatan iki LED ışık çubuğuna sahipken, aynı zamanda köşeli ana arka lamba üniteleriyle geliyor.

 

Genesis, sedanın iç mekanının görüntülerini henüz yayınlamadı, ancak standart modelden 190 mm (7,5 inç) daha uzun olan genişletilmiş bir aks mesafesi ile ikinci sıra alanını artırarak uzun aks mesafesi görünümünde de sunulacağını söyledi.

 

Genesis Global Tasarım Başkanı SangYup Lee yaptığı açıklamada, "G90, amiral gemisi lüks tasarım deneyimini yalnızca Genesis tarafından sunulan benzersiz bir şekilde yeniden tanımlayacak. G90, dinamik sürüş ile zarif bir arka koltuk deneyimini dikkatlice dengeleyen Athletic Elegance'ın nihai ifadesidir." dedi.

 

Otomobil üreticisi, yeni G90'ın 2023 modeli olarak ABD'de ve 2022 modeli olarak diğer pazarlarda piyasaya sürüleceğini söyledi. Önümüzdeki haftalarda Kuzey Amerika pazarı G90 hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Son Güncelleme : 01 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo