Yepyeni Dördüncü Nesil Kia Carens Minivan 16 Aralık'ta Tanıtılacak

Ototeknikveri     02 Aralık 2021 06:55

Kia, 16 Aralık'ta tanıtılacak olan yepyeni bir minivan ile Carens isminin geri döndüğünü resmen duyurdu. Koreli otomobil üreticisi tarafından yayınlanan teaser videosu bize, temellerini Seltos SUV ile paylaştığı söylenen Carens hakkında bir fikir veriyor.

Yepyeni Dördüncü Nesil Kia Carens Minivan 16 Aralık'ta Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Carens / Rondo adını bilmeyenler için, Kia tarafından 1999'dan 2018'e kadar üç nesil boyunca bir minivan modelinde kullanıldı. Kompakt MPV'nin en son versiyonu 2012'de piyasaya çıktı, 2016'da makyajlandı ve daha sonra durduruldu. Yavaş satışlar nedeniyle otomobil üreticisinin 2018'deki küresel serisinden bu model çıkartıldı. Başlangıçta, Kia'nın modelin bir halefini açıklayamayacağına inanılıyordu, ancak yeni teaser bizi yanılttı.

 

Doğal olarak, dördüncü nesil Carens, önceki modellerin modası geçmiş tek kutu MPV silueti yerine daha SUV benzeri bir görünüm benimsiyor gibi görünüyor. Aynı zamanda, yeni Sportage'dakilere benzer ince LED farlar ve tam genişlikte arka lambalarla Kia'nın en son tasarım dilini miras alıyor.

Boyut açısından Carens, daha fazla iç mekan ve pratiklik sağlamak için muhtemelen Seltos'tan daha uzun ve daha yüksek olacak. Yüksek tavan çizgisi aynı zamanda üçüncü bir koltuk sırasına da izin verecek ve onu önceki model gibi yedi kişilik yapacak. Teaser videosundan Kia'nın yeni modellerinin aile dostu doğasına odaklandığı açıkça görülüyor.

16 Aralık'taki dünya prömiyerinden sonra, yeni Carens Hindistan'da piyasaya sürülecek ve diğer pazarlar daha sonraki bir tarihte takip edecek.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo