Yeni Bir Lancia Özel Versiyonu Duyuruldu

Ototeknikveri     05 Aralık 2021 02:59

Lancia, yeni Ypsilon Alberta Ferretti'yi tanıtırken yaşam belirtileri gösteriyor.

Yeni Bir Lancia Özel Versiyonu Duyuruldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İtalyan moda tasarımcısı ile işbirliği içinde oluşturulan ve buna uygun şekilde adlandırılmış özel sürüm, "gövdede gizlenmiş pembe ışık noktalarını" ortaya çıkaran özel efektli bir Alberta Ferretti Gri boya ile geliyor. Şirket, bunun modelin "kadınsı zarafet ve güzelliğini" geliştirmeye yardımcı olduğunu söyledi.

Müşteriler ayrıca hem mat siyah hem de parlak siyah boyaya sahip Snow White, Pietra Gray, Vulcano Black ve Bicolor Black gibi diğer renkleri de tercih edebiliyorlar. Hangi rengin seçildiğine bakılmaksızın, tüm özel sürümler saten krom vurgulara ve ön çamurluklarda Alberta Ferretti armasına sahip.

Lancia iç mekan fotoğraflarını yayınlamadı ancak kabinde "gelecek nesiller için daha sürdürülebilir bir çevreye katkıda bulunma misyonlarının" bir parçası olarak geri dönüştürülmüş polyester iplik kullanan koltuklara sahip olduğunu söyledi. Sürücüler ayrıca koltuk başlıklarında Rose Gold vurgular, özel dikişler ve “AF” monogramları bulacaklar.

Performans cephesinde, özel sürüm, 69 hp (51 kW / 70 PS) güç çıkışı ve 68 lb-ft (92 Nm) tork veren hibrit 1.0 litre dahil olmak üzere iki farklı motorla sunulacak. Bu donanım standart Ypsilon'un 14.2 saniyede sıfırdan 100 km/saat'e hızlanmasını ve 163 km/s azami hıza ulaşmasını sağlıyor.

Dilerseniz 68 hp (51 kW / 69 PS) ve 75 lb-ft (102 Nm) tork geliştiren 1.2 litrelik bir motoru da tercih edebiliyorsunuz. Bu motor benzin veya LPG ile çalışabiliyor, ancak 100 km/s hıza ulaşması 15,3 saniyeye kadar sürebildiğinden hibritten bile daha yavaş.

 

Ypsilon Alberta Ferretti şu anda İtalyan bayilerinde mevcut ve hibrit için fiyatlandırma 18.500 €'dan (20.951 $ / 15.808 £) başlıyor.

Son Güncelleme : 05 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo