Makyajlı 2022 Fiat Fiorino Brezilya'da Bütçe Odaklı Küçük Bir Van Olarak Tanıtıldı

Ototeknikveri     08 Aralık 2021 01:28

Fiat, PSA'nın Citroën Nemo ve Peugeot Bipper hafif ticari modellerinin kardeş modeli olan ve ilgisi bulunmayan Avrupa versiyonu ile sadece aynı ismi paylaşan, Brezilya pazarına özel küçük ticari minibüs Fiorino'nun güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sürdü.

Makyajlı 2022 Fiat Fiorino Brezilya'da Bütçe Odaklı Küçük Bir Van Olarak Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yerel pazara özel Uno hatchback'in temellerini temel alan 2022 Fiorino, küçük kozmetik, teknoloji ve güç aktarma sistemi güncellemeleri dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme ile geliyor.

 

2022 Fiorino'nun ön kısmı, yeniden tasarlanan ama yine de boyanmayan tampon sayesinde, Fiat'ın yeni amblemini barındıran daha geleneksel bir ızgarayla daha ciddi bir görünüme sahip. Kaput daha yontulmuşken farlar da biraz farklı. Profil ve arka kısım, biraz daha küçük Fiat logosu dışında, eski modelle aynı.

 

İçeride, yol bilgisayarı için LCD ekranlı yeni bir gösterge paneli ve yeni Fiat Strada pikaptan türetilen yeni bir konsol var. Fiorino, bütçe odaklı bir ürün olduğu için bir bilgi-eğlence ekranı ile gelmiyor.

 

Yeni özellikler arasında aşınmaya dayanıklı döşemeye sahip daha konforlu koltuklar, dört ilave depolama bölmesi (toplam 13), dirsekler için daha fazla alana sahip yeniden tasarlanmış kapı içleri ve iki koltuklu kabinde yüzde 18 daha hızlı soğutma sağlayan iyileştirilmiş bir klima sistemi yer alıyor. Hidrolik direksiyon, klima, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, elektrikli camlar, uzaktan kilitleme, alarm, ESC, çekiş kontrolü, Yokuş Kontrolü ve sis farları dahil olmak üzere standart donanım oldukça sade.

 

Kaputun altında, yüzde 11,8'e kadar daha az benzin veya yüzde 8,3 daha az etanol ile daha düşük yakıt tüketimi sağlayan güncellenmiş, doğal emişli 1.4 EVO Flex motor bulunuyor. Motor, benzinde 84 hp ve etanolde 86 hp ve 120 Nm tork ile öncekinden biraz daha az güç üretiyor.

 

Güç, elden geçirilmiş beş ileri manuel şanzıman aracılığıyla ön aksa iletiliyor. Diğer teknik değişiklikler, Fiat Strada'dan türetilen arka süspansiyonu içeriyor. Fiat Fiorino, 650 kg kargo kapasitesine sahip.

 

Makyajlı Fiat Fiorino, 99.990 Brezilya Reali'nden (17.583 $) başlayan fiyatlarla Brezilya'da satışa sunuldu. Yakın gelecekte, aynı güncellemeleri alan RAM Promaster Rapid ile Latin Amerika'daki diğer pazarlara ulaşması bekleniyor.

Son Güncelleme : 08 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo