2022 Hyundai Tucson XRT Sağlam Görünüyor Ama Mekanik Güncelleme Yok

Ototeknikveri     08 Aralık 2021 07:11

2022 Hyundai Tucson'ın yeni ve cesur bir versiyonu, XRT adıyla ve standart modelden daha sağlam bir tasarımla ABD'de piyasaya sürüldü.

2022 Hyundai Tucson XRT Sağlam Görünüyor Ama Mekanik Güncelleme Yok
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tüm Tucson XRT modelleri, Convenience paketi ile önceden var olan SEL donanımını temel alıyor, ancak bir dizi görsel değişiklikten yararlanıyor. Bu yükseltmeler arasında, sağlam detaylara ve özellikle çarpıcı mat siyah kaplamaya sahip özel ön ve arka kaplamalar yer alıyor.

 

Hyundai ayrıca Tucson XRT'yi yeni tekerlek davlumbazı kaplaması ve külbütör panellerinde ek kaplama ile donattı. Ayrıca bir çift siyah yan ayna ve siyah 19 inç alaşım jantlar da var ve bir arazi aracına daha uygun bir tasarıma sahipler. SUV'nin agresif görünümüne ek olarak, karartılmış yan cam çerçeveleri, yaklaşma ışıkları, yan basamaklar, siyah renkte kumaş iç koltuklar, siyah bir tavan döşemesi, bir çeki demiri ve tavanda çapraz kirişler fark ediliyor.

XRT'nin Convenience Package ile Tucson SEL'i temel aldığı göz önüne alındığında, eller serbest akıllı bagaj kapağı, 10.25 inç, Hyundai Dijital Anahtar, kablosuz şarj pedi, ortam iç aydınlatması, otomatik kararan dikiz aynası, deri kaplama gibi özellikler de bulunuyor. Direksiyon simidi ve vites topuzu, çift otomatik sıcaklık kontrolü ve yumuşak dokunuşlu kapı panelleri ayrıca dikkat çekiyor. Ayrıca 8 yönlü elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, ısıtmalı ön koltuklar, SiriusXM uydu radyosu ve BlueLink Connected Care Paketi bulunuyor.

 

2022 Tucson XRT, SUV'nin standart 2.5 litre sıralı dört silindirli motoru ile 6.100 dev/dak'da 187 hp ve 4.000 dev/dak'da 241 Nm tork ile sunuluyor. HTRAC AWD isteğe bağlı geliyor.

Yeni SUV için fiyatlar önden çekişli için 32.625 dolardan ve dört tekerlekten çekiş için 34.125 dolardan başlıyor.

Son Güncelleme : 08 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo