Polestar 2 Kablosuz Güncellemeyle 67 HP Güç Çıkışı Kazandı

Ototeknikveri     09 Aralık 2021 07:29

Polestar 2, segmentinde en çok gözden kaçan araçlardan birisi, ancak bunun nedeni, birlikte yaşamak için güzel bir araç olmasına rağmen performansının rakiplerinin seviyesinde olmaması olabilir. Yeni bir kablosuz güncelleme araca önemli bir güç artışı sağladığından, bu durum şimdi değişiyor ve onu segment liderlerinin yanına yerleştiriyor.

Polestar 2 Kablosuz Güncellemeyle 67 HP Güç Çıkışı Kazandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yükseltme aslında birkaç ay önce Goodwood Hız Festivali'nde deneysel bir Polestar 2 ile ön görüldü ve şimdi arabanın Uzun Menzilli Çift Motorlu versiyonu için mevcut. Şu anda sadece belirli Avrupa pazarları için olsa da, şirket bunu yakın gelecekte diğer ülkelerde de sunmayı planlıyor. Uygun bir arabası olan ve Polestar Extras web mağazasına erişimi olan herhangi bir müşteri, pazardan pazara bazı küçük değişikliklerle birlikte 1.000 €'ya eşdeğer olması beklenen yükseltmeyi alabilecek.

Daha önce de belirtildiği gibi, bu güncelleme Polestar 2'ye, en azından kağıt üzerinde baş rakibi Tesla Model 3 ile neredeyse aynı seviyeye getiren önemli bir güç artışı sağlıyor. Güçlendirme, ekstra 67 hp (68 PS / 50 kW) güç çıkışı ve 20 Nm torktan oluşuyor ve toplam gücü 467 hp (473 PS / 350 kW) ve torku 680 Nm seviyesine yükseltiyor. Referans olarak, en üst düzey Tesla Model 3, 450 hp (456 PS / 340 kW) güç çıkışı ve 639 Nm tork üretiyor, ancak daha düşük boş ağırlığı nedeniyle 3,3 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkıyor, yani güncellenen Polestar'ın 4,4 saniyelik süresinden hala 1,1 saniye daha hızlı.

Bununla birlikte, bu Polestar için hala büyük bir iş ve 2017'de ayrı bir marka olduklarından bu yana tuning uzmanlıklarını kendi araçlarından birine ilk kez uyguladıklarını gösteriyor.

Başarıyla ilgili olarak, Polestar CEO'su Thomas Ingenlath şunları söyledi: "Yükseltme, bağlantılı teknolojilerin bir otomobil şirketinin müşterileriyle olan ilişkisini nasıl değiştirebileceğini vurguluyor. Polestar 2'deki sürüş deneyimi gerçekten gurur duyduğumuz bir şey. Halihazırda kullanması çok eğlenceli bir otomobil ancak bu yükseltme ile biraz daha fazla heyecanın peşinde olan müşterilerimize daha da fazlasını sunabiliyoruz.”

Son Güncelleme : 09 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo