Mercedes'in Giriş Seviyesi A-Serisi Sedan Modeli Makyajlanıyor

Ototeknikveri     12 Aralık 2021 10:00

Casus fotoğrafçılar, yenilenen Mercedes-Benz A-Serisi sedanın bir başka prototipini bu kez Kuzey Kutup Dairesi yakınında kış testlerinden geçerken görüntülemeyi başardılar. Güncellenmiş versiyonun 2022'nin ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve uluslararası model muhtemelen 2022 modeli ve Kuzey Amerika modeli 2023 modeli olarak satılacak.

Mercedes'in Giriş Seviyesi A-Serisi Sedan Modeli Makyajlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dördüncü nesil Mercedes-Benz A-Serisi, orta yaş güncellemesi için hazır ve hatchback versiyonlarının birkaç casus fotoğrafının ardından şimdi hafifçe kamufle edilmiş dört kapılı bir sedan görüyoruz.

 

Hatchback'e benzer şekilde, A-Serisi Sedan'ın ön kısmı, farklı bir ızgara ve hava girişlerine sahip yeniden tasarlanmış bir tampondan faydalanacak. Model zaten piyasadaki en düşük hava sürtünme kat sayısı derecelendirmelerinden birine sahip, bu nedenle daha aerodinamik normal donanım seviyeleri ile sportif AMG Line arasındaki farklılığı korumasını bekliyoruz.

 

Farlardaki ve arka lambalardaki LED grafikler de aynı dış şekli korurken daha modern bir görünüm için revize edilecek. Ayrıca arka tamponun alt kısmında küçük değişiklikler ve yeni jant tasarımları bekliyoruz.

 

Casus fotoğrafçılar, olası güncellemelere işaret eden gösterge panelinin kapatıldığını bildirdi. A-Serisi'nin daha büyük modellerde görüldüğü gibi yeni bir ekran düzenine mi yoksa MBUX bilgi-eğlence sisteminin en son sürümüyle daha büyük bir dokunmatik ekrana mı sahip olacağını bilmiyoruz.

 

Tanıdık Güç Aktarma Organları

Güç aktarma organları açısından, Kuzey Amerika modeli A-Serisi, A220'de mevcut 2.0 litrelik turboşarjlı sıralı 4 silindirli motorla devam edecek, dört çekişli A220 4MATIC için de 188 hp güç çıkışı ile sunulacak. Burada güç ve yakıt verimliliği bakımından bazı küçük iyileştirmeler olabilir. Şu anda Mercedes, 302 hp A35 AMG'yi ABD ürünlerinden çıkardı, ancak bir sonraki model yılı için bir geri dönüş görebiliriz.

 

Avrupa'da makyajlı model muhtemelen 1.3 litrelik dört silindirli benzinli ve 2.0 litrelik dört silindirli dizel seçeneklerinin yanı sıra hafif güncellenmiş bir plug-in hibrit sistem ve performans odaklı AMG A35 için turboşarjlı 2.0 litrelik motora sahip olacak. 

 

2022'nin ilk yarısında gerçekleşmesi beklenen resmi lansmana yaklaştıkça, makyajlı A-Serisi hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız. A-Serisi Sedan, daha seksi CLA kardeşiyle birlikte satılmaya devam edecek. CLA da 2023'te orta yaş makyajı alacak.

Son Güncelleme : 12 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo