Aston Martin V12 Vantage Son Teaser'da Yüzünün Bir Kısmını Gösterdi

Ototeknikveri     13 Aralık 2021 10:21

Son V12 Vantage'ın 2022'de piyasaya çıkacağını doğruladıktan iki hafta sonra Aston Martin, spor otomobilin amiral gemisi versiyonunun ön ucunu gösteren başka bir teaser yayınladı.

Aston Martin V12 Vantage Son Teaser'da Yüzünün Bir Kısmını Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen Ağustos ayında Nürburgring'de test edilirken yakalanan ağır kamuflajlı prototipten yürüttüğümüz tahminlerden farklı olarak, üretim versiyonu aero açısından oldukça yumuşak görünüyor.
 

Daha spesifik olarak, V8 ile güçlendirilmiş Vantage ve Vantage Roadster'a kıyasla V12 Vantage, biraz daha büyük bir ızgara, dikey hava girişleri ve daha belirgin iki parçalı bir ayırıcıya sahip yeniden tasarlanmış bir ön tampon alıyor. Aynı zamanda, önceki modellerden farklı bir kaportaya sahip görünüyor. Arabayı diğer açılardan göremesek de, daha geniş ön ve arka çamurlukların altında saklanan yeni bir çift tekerlek ve ortaya monte edilmiş egzoz borularına sahip daha büyük bir arka difüzör beklemeliyiz.
 

Yeni modelin yanında sınırlı üretim V600 V12 Vantage ve önceki neslin normal V12 Vantage modelini görebiliriz ve bunun türünün son örneği olacağının altını çizmek gerek. Diğer V12 destekli Vantage tabanlı modeller, V12 Zagato projesi ve Aston Martin'in kendi V12 Speedster'ıydı.
 

Daha önceki söylentiler, 2022'de son V12 Vantage'ın lansmanının, modelin ilk olarak 2017'de piyasaya sürülmesinden bu yana Vantage serisinin geri kalanı için yapılan güncellemelerle aynı zamana denk gelebileceğini ve bunu 2020'de Roadster'ın takip ettiğini gösteriyor. Kesin olarak bildiğimiz şey, gelecek yıl sunulacağı. Aston Martin, manuel şanzıman seçeneğini tüm ürün yelpazesinden çıkaracak.
 

Aston Martin, hem Vantage'ın hem de DB11'in tamamen elektrikli olacağı düşünülen yeni nesillerini şimdiden hazırlıyor. Mevcut modeller içten yanmalı motorlara sahip son örnekler olacağı için koleksiyon değeri kazanabilir.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo