Yeni Hyundai Grandeur Pixel LED'lere Sahip Olabilir

Ototeknikveri     13 Aralık 2021 11:10

Yeni bir Hyundai Grandeur yapım aşamasında ve eski modelden oldukça farklı görünecek.

Yeni Hyundai Grandeur Pixel LED'lere Sahip Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güney Koreli otomobil üreticisi, Grandeur'u 2019'un sonlarında yalnızca güncelleyerek, aracı mevcut tüm diğer Hyundai modellerinden ayıran radikal bir makyaj yaptı. Kasım 2021'e geldiğimizdeyse Hyundai, Grandeur'un otomobilin 35. yıl dönümünü kutlamak için tasarlanmış, baş döndürücü, retro bir konseptini tanıttı.


Bu konseptin dış tasarımı büyük ölçüde orijinal Grandeur'a dayanıyordu ancak LED ışıklar gibi şeylerle güncellendi. Son zamanlarda yoğun bir şekilde kamufle edilmiş bir prototip görüntülendi ve konseptten biraz ilham aldığı kamuflaja rağmen fark edilebiliyor.


En önemlisi, yeni Grandeur'un farları ve arka lambaları, Hyundai Ioniq 5 ve diğer Ioniq modellerine benzer şekilde piksel tarzı LED'lere sahip olabilir gibi görünüyor. Ana far üniteleri Staria'nınkilere benzer görünümde.

 

Bu videonun sunucusu, prototipin ilgi çekici siyah ve gümüş jantlarına ve C sütununun arkasında bulunan ve açıkça orijinal Grandeur'den ilham alan ince yan cama da dikkat çekiyor.

Ne yazık ki, prototipin iç kısmının çoğu kapatılmıştı ancak dış görünüşün ne kadar farklı olduğu göz önüne alındığında, kabinin de bazı önemli değişikliklere uğrayacağından şüpheleniyoruz.

 

Hyundai, 2016'dan beri mevcut altıncı nesil Grandeur'ü üretiyor, yani muhtemelen ikinci bir orta yaş makyajı yerine yeni nesil bir modele bakıyoruz. Bu durumda, bir dizi farklı motor seçeneği gibi yeni özellikler de bekleniyor.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo