2023 Mercedes-Benz GLE'ye Ufak Bir Makyaj Yapılacak

Ototeknikveri     19 Aralık 2021 01:46

Casus fotoğrafçılar makyajlı Mercedes GLE'nin Kuzey Kutup Dairesi'ndeki testleri sırasında hem dışarıdan hem de içeriden görüntü almayı başardılar.

2023 Mercedes-Benz GLE'ye Ufak Bir Makyaj Yapılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En son fotoğraflar, tasarımcıların popüler crossover için planladığı küçük değişiklikler hakkında daha iyi bir fikir veriyor.



Önden başlarsak, artık devamlılık gösteren bir orta girişe sahip olmayan yeni bir tampon görebiliyoruz. Bunun yerine, bu kısım ıpkı üçüncü nesil crossover'da kullanılan gibi üç farklı bölüme ayrılmış. Alt hava girişi duruyor, ancak ince modifikasyonlar içeriyor gibi görünüyor.



Başka yerlerde, hafifçe revize edilmiş bir ızgara ve kamufle edilmiş farlar dikkati çekiyor. Farlar, mevcut şeklini koruyor gibi görünüyor, ancak yeni grafikler benimsiyor.



Kar ve kamuflaj kombinasyonu nedeniyle arka uçtaki değişiklikleri görmek daha zor. Bununla birlikte, önceki resimler, güncellemelerin küçük olacağını ve esas olarak arka lambalara odaklanacağını düşündürüyordu.



Bu sefer casus fotoğrafçılar kabinin bazı resimlerini çekmeyi başardı ve en azından bu aşamada, görünen tek güncelleme yeni direksiyon simidi ve gerisi mevcut arabadan taşındı. Tabii ki, bayilere ulaştığında, revize edilmiş döşeme ve kaplama kombinasyonları, güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi ve geliştirilmiş sürücü yardım sistemleri gibi ek küçük değişiklikler olabilir.



Motor seçenekleri büyük ölçüde devam edebilir ve Mercedes'in yakın zamanda GLE 300d 4MATIC'i güncellediğini belirtmekte fayda var. Model, 268 hp (200 kW / 272 PS) güç çıkışı ve 550 Nm tork üreten 2.0 litrelik dört silindirli turbo dizel motora sahip. Bu da ek 20 hp (15 kW / 20 PS) güç çıkışı ve 200 Nm torka katkıda bulunabilen, yükseltme işlevine sahip entegre bir marş jeneratörü ile birleştirilmiş.



Hibrit teknolojinin yanı sıra, GLE 300d, eski 50:50 sabit bölme yerine akslar arasında %0-100 güç dağılımına izin veren yeni bir Talep Üzerine Tork (Torque on Demand) şanzımanla donatıldı.



Makyajlı GLE'nin önümüzdeki yıl tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla ilerleyen günlerde araç hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkacak.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo