Bentley, Outdoor Temalı 11 Yeni Özel Sürüm Bentayga Tanıttı

Ototeknikveri     20 Aralık 2021 10:07

Bentley bugün, kendi bünyesindeki kişiselleştirme mağazası Mulliner'in üç geleneksel İngiliz açık hava etkinliğini kutlamak için tasarlanmış sınırlı bir Bentayga SUV serisi yarattığını duyurdu: olta balıkçılığı, binicilik ve köpek yürüyüşü.

Bentley, Outdoor Temalı 11 Yeni Özel Sürüm Bentayga Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bentley ve Mulliner, tümü görkemli bir şekilde süslenmiş iç mekanlarıyla işçiliği vurgulayan yalnızca 11 “Outdoor Pursuits Koleksiyonu” Bentayga üretecek.



Her örnek, deri koltuklara işlenmiş bir ormanlık sahne ve kutlanan özel açık hava etkinliğini gösteren yolcu ön panelinde benzersiz bir krom kaplama da dahil olmak üzere bir dizi ısmarlama özelliği bir araya getiriyor.



Dış mekan temasını vurgulamak için Mulliner mümkün olduğu kadar çok doğal malzeme seçti. Bu, kapıların iç kısmı, koltuk arkası cepleri, tutma kolları ve gösterge paneli etrafındaki detaylar için yeni bir dokuma yün kaplama anlamına geliyor. İç rengi tamamlamak için seçilen kum balıksırtı tüvitin, hem ana hem de ikincil iç renklerle uyumlu çalışması amaçlanmış.



SUV ayrıca gösterge panelinin ve bel korkuluklarının koyu keman sırtlı okaliptüs kaplamasını çerçevelemek için şimşir kakmalı Liquid Amber düz damarlı kaplama kullanıyor. Koyu renkli kısımda, sinekle balık tutma sahnesi, sıçrayan atlar veya İngiliz tazısı resimleri bulunacak.



Bu arada dış cephede modeller Havana, Cumbrian Green veya Magnetic renklerinde sunuluyor. Bentayga'nın 22 inçlik on kollu alaşım jantları, dış cephe boyasıyla eşleştirildi ve çarpıcı bir görünüm elde etmek için elmas tornalandı ve parlatıldı.



Müşteriler ayrıca, aracın iç tasarımına uygun deri kaplı, ısmarlama bir Hunter Flask alıyorlar. Sınırlı sayıda üretilen Bentley Bentayga Outdoor Pursuits Collection modelleri için herhangi bir fiyat bilgisi açıklanmadı.

Son Güncelleme : 20 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo