Mitsubishi Ralliart Concept Sportif Bir Outlander'ın Habercisi Olabilir

Ototeknikveri     22 Aralık 2021 05:37

Mitsubishi, 14 Ocak'ta Tokyo Auto Salon 2022'de prömiyer yapacak olan gizemli Ralliart Concept otomobilinin bir teaser'ını yayınladı. Otomobil üreticisi, konsept için hangi modelin temel teşkil ettiğini açıklamazken, stilinin “şirketin yeni Ralliart vizyonu"nu yansıtacağını söyledi.

Mitsubishi Ralliart Concept Sportif Bir Outlander'ın Habercisi Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser, ortada entegre F1 tarzı LED ışıklar ve sağ tarafta Ralliart rozeti ile arka tamponun çoğunu kaplayan çok büyük bir difüzörü gösteriyor. Hepimiz bunun bir Lancer Evo'nun arka ucu olması fikrini sevsek de, ne yazık ki bu olmayacak ve büyük olasılıkla bunun yerine yüksek sürüşlü bir model olacak.

 

Şirket, Ralliart konseptinin "Mitsubishi Motors'un mühendisliğini ve zanaatkarlık tutkusunu bir araya getirdiğini" ve "birinci sınıf bir his" ve "güçlü bir varlık hissi" ile geldiğini söylüyor.

 

Bagaj kapağının tasarımı yeni nesil Outlander'a oldukça benziyor gibi görünüyor ve tampon farklı olsa da bu konsept SUV'nin performans amiral gemisi için bir önizleme işlevi görürse şaşırmazdık. Görünür egzoz borularının olmamasına bakılırsa, konsept ya tamamen elektrikli ya da egzozu gizlenmiş plug-in hibrit güç aktarma organları ile donatılabilir.

Geçen Mayıs ayında Mitsubishi, Ralliart'ın dönüşünü resmen duyururken, birkaç hafta önce Tayland'da Pajero Sport ve Triton için bir dizi Ralliart markalı aksesuarı tanıttılar, ancak görünüşe göre uygun bir Ralliart markalı aracın zamanı geldi.

 

Ralliart Concept'in yanı sıra Mitsubishi, Nissan'ın yaklaşmakta olan elektriklisinin kardeş modeli olarak Nisan 2022'ye yakın bir tarihte piyasaya sürülecek bir üretim aracının ön izlemesini yaparak tamamen elektrikli bir kei otomobil konseptini de ortaya çıkaracak. Gelişmiş sürücü destek sistemleri ve bağlantı özelliklerine sahipken, kei otomobillerinin kompakt boyutu ve manevra kabiliyetini elektrikli otomobil performansı ile birleştirecek.

Son Güncelleme : 22 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo