2022 Ford Mustang Mach-E, Eklenen Pil Kapasitesi Sayesinde Menzil Artışı Sağlıyor

Ototeknikveri     23 Aralık 2021 05:11

Ford, ABD'de 2022 Mustang Mach-E için sipariş defterlerini açarken, fiyatlandırma ayrıntılarını da onayladı.

2022 Ford Mustang Mach-E, Eklenen Pil Kapasitesi Sayesinde Menzil Artışı Sağlıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak Eylül ayında bir sipariş kılavuzunun sızdırılmasının ardından ortaya çıktığı gibi, Mustang Mach-E'de 2022 model yılı için bir dizi güncelleme yapıldı. Bunlardan biri, Premium sınıf modeller için sunulan yeni Ice White Appearance Paketi'nin lansmanı.



Bu paket, OxFord White boyalı ceplere sahip 19 inç alüminyum jantlar, Star White ayna kapakları, Star White Metalik Tri-Coat boya, Star White jant çıtaları, OxFord White ön kapı arması ve Oxford White Mustang logoları ekliyor. Ön konsol, koltuklar, kapı panelleri, orta kol dayama yeri ve direksiyon simidindeki Mustang logosu boyunca parlak beyaz deri ile özel dokunuşlar kabinde devam ediyor.



Ford ayrıca tüm versiyonların pil kapasitesini artırdı. Standart menzilli pil ile donatılmış modeller daha önce 68 kWh kullanılabilir kapasite sunarken, 2022 için bu kapasite 70 kWh'ye yükseltilmiş. Ayrıca, genişletilmiş menzilli modellerin kullanılabilir kapasitesi 88 kWh'den 91 kWh'ye çıktı. Otomobil üreticisi, sonuç olarak ne kadar ekstra menzil eklendiğini resmi olarak açıklamadı, ancak duyumlar, müşterilerin yaklaşık 15 - 20 km ek menzil görmeleri gerektiği yönünde.



Ayrıca, Mustang Mach-E California Route 1'in artık ısıtmalı koltuklar ve direksiyon simidi ile standart olarak geldiği ve GT ve GT Performance Edition modellerinde siyah boyalı bir çatının standart olduğu doğrulandı. Seriye yeni bir Iced Blue Silver Metallic rengi eklenirken, Grabber Blue Metallic ve Cyber ??Orange Metallic Tri-Coat artık tüm çeşitler için mevcut.



2022 Mustang Mach-E'nin fiyatlandırması Select RWD Standard Range için 44.995$'dan başlıyor ve GT Performance AWD Extended Range için 69.095$'a çıkıyor.

Son Güncelleme : 23 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo