VW, 2022'yi ID. Buzz Yılı ilan etti

Ototeknikveri     26 Aralık 2021 12:22

Volkswagen, Microbus konseptinin 2001 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılması ve 2011'de Bulli konseptinin takip etmesiyle, uzun yıllardır Microbus'un yeniden canlanacağını ima ediyor.

VW, 2022'yi ID. Buzz Yılı ilan etti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaserlar I.D. ile devam etti. 2017 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'ndaki Buzz konsepti ve Volkswagen'in 2022'yi ID yılı olarak ilan etmesiyle Buzz şimdi neredeyse üretime hazır. 

 

Elektrikli minibüs için beklenti oluşturmak için Volkswagen, modelin farlarına ve ayırt edici LED aydınlatma imzasına bir göz atmamızı sağlayan yeni bir teaser videosu yayınladı. Teaser, zemine farklı bir desen yansıtan aydınlatmalı kapı kolları ve ışıkları gösterdi.

 

Önümüzdeki aylarda daha fazlasını öğreneceğiz, ancak ID. Buzz, bir kargo minibüsünden otonom bir versiyona kadar pek çok seçenek sunacağından, çeşitli farklı konfigürasyonlarla gelmesi planlanıyor. Teknik özellikler yakından korunan bir sır olarak kalmaya devam ediyor, ancak modelin arkadan ve dört tekerlekten çekiş ile sunulması bekleniyor.

ID.4 örnek olarak düşünülürse, giriş seviyesi model muhtemelen 201 hp (150 kW / 204 PS) güç çıkışı ve 310 Nm tork geliştiren arkaya monte bir elektrik motoruna sahip olacak. Dört tekerlekten çekişli versiyon ise, 295 hp (220 kW / 299 PS) güç çıkışı ve 459 Nm tork üreten çift motorlu bir aktarma organına sahip olabilir.

ID. Buzz ve ID. Buzz Cargo 2022 baharında tanıtılacak.

 

Son Güncelleme : 26 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo