Thundertruck: Solar 'Yarasa Kanatlı' Çılgın Bir Elektrikli Konsept

Ototeknikveri     28 Aralık 2021 12:57

Wolfgang LA adlı yaratıcı bir reklam ajansı, Thundertruck adlı çılgın bir elektrikli off-road aracı piyasaya sürdü ve bunu üretime geçirmek istiyor.

Thundertruck: Solar 'Yarasa Kanatlı' Çılgın Bir Elektrikli Konsept
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Thundertruck, Wolfgang Los Angeles'ın kurucu ortakları Colin Jeffery ve Mike Geiger'in son iki yıldır bir yan projesiydi ve mühendisler, tasarımcılar ve heykeltıraşlar dahil olmak üzere çeşitli otomotiv uzmanlarının yardımıyla oluşturuldu.



Araçla ilgili teknik özellikler açıklanmadı, ancak elektrikli platformun pazardaki diğer araçlardan farklı olarak göz alıcı, cesur bir tasarım oluşturulmasına izin verdiği ortada.



Colin Jeffery, Thundertruck için "Bir elektrikli aktarma organıyla, bir kamyonetin illa kamyonet gibi görünmesi gerekmez, sadece bir kamyonetin nasıl görünmesi gerektiğine dair önceden düşünülmüş bir fikre sahibiz. Fakat klasik kamyonet fikri tasarım açısından gerçekten çok iyi bir alan kullanımı değil. O yüzden dedik ki, dur bakalım, sektörümüzün sahip olduğu tüm yükleri tasarım açısından atalım ve sıfırdan başlayalım. Sadece bir elektrikli taşıt olan normal bir kamyonete karşı modern, amaca yönelik olarak tasarlanmış çok amaçlı bir elektrikli taşıt oluşturduk.” diye konuştu.



Thundertruck'da göze çarpan ilk şey, Tesla Cybertruck'ı bile ölçülü gösteren ilgi çekici şekli. Neredeyse hiç ön veya arka çıkıntı yok ve ayrıca ön camı aracın önüne kadar uzanan geleneksel bir kaput da bulunmuyor. Thundertruck LED farlarla hayal edildi ve bir dizi arazi tekerleği ve lastiği üzerine oturdu.



Aracın diğer önemli tasarım özellikleri arasında geniş tekerlek davlumbazları, kapıların benzersiz konumu ve açılabilen iki güneş tentesi yer alıyor. Thundertruck ayrıca 6×6 olarak da sunulabilir.



Wolfgang LA, teknoloji şirketleri, potansiyel üretim ortakları ve yatırımcılarla proje hakkında konuştuğunu ve modelin üretim hattına ulaşması durumunda satış fiyatının 70.000 dolardan başlayabileceğini söyledi.

Son Güncelleme : 28 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo