2022'de 75. Yıldönümünü Kutlayacak Ferrari, Özel Logosunu Tanıttı

Ototeknikveri     29 Aralık 2021 09:40

Ferrari, 2022 yılı boyunca 75. yıl dönümünü özel bir logo ve birçok çalışanının yer aldığı bir video yayınlayarak kutlayacağını duyurdu.

2022'de 75. Yıldönümünü Kutlayacak Ferrari, Özel Logosunu Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Logo, Enzo Ferrari'nin 1947'de Maranello'da küçük bir fabrika açmasından bu yana geçen 75 yıl için oluşturuldu. Sıçrayan atın yanında 75 sayısını ve 1947-2022 yazısını içeriyor. Bu dönüm noktasını anmak için, Ferrari Başkanı John Elkann, ikonik şahlanan at heykelini tanıttı. Heykel, aslında her bir parçayı yerleştiren tüm Ferrari çalışanlarının yardımıyla oluşturulan dev bir bulmaca.



Ferrari Başkanı John Elkann, "Bu özel yıl için özel bir simge yarattık: Burada fabrikamızda dövülen ve Ferrari'deki meslektaşlarım tarafından tek tek konumlandırılan binlerce parçadan oluşan bir heykel. Hem burada Maranello'da hem de dünyadaki tüm ailemiz tarafından paylaşılan Ferrari ruhunun bir simgesidir. Kim olduğumuzun özünü, geçmiş 75 yılımızı ve geleceğimizi yansıtır. Enzo Ferrari'nin bir zamanlar dediği gibi – Her şeyden önce insanlardan oluşan bir şirketin sembolüdür”. dedi.



Resmi video tutku, takım çalışması, gurur ve mükemmellik değerlerini yenilik, gelenek, gurur ve Ferrari ekibinin farklı üyeleri tarafından ifade edilen hayaller gibi kelimelerle vurguluyor. Enzo Ferrari'nin şu sözü de alıntılanıyor: "Fabrikalar insanlardan, makinelerden ve binalardan oluşur. Ferrari, her şeyden önce insanlardan yapılmıştır”.



2017'de Ferrari, 70. yılını tüm modellerinin 350 özel versiyonu, sınırlı üretim La Ferrari Aperta ve dünyanın dört bir yanındaki çeşitli etkinliklerle kutladı. Bu yıl şirket, sınırlı üretim Icona Serisinden Daytona SP3'ü sundu, ancak 2022 yıl dönümü kutlama planlarına herhangi bir özel sürüm modelin dahil edilip edilmeyeceği belli değil.

Son Güncelleme : 29 Aralık 2021

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo