Yeni Toyota GR Corolla Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     02 Ocak 2022 03:29

Toyota, GR 86 tanıtım klibi çekimleri sırasında, yeni Toyota GR Corolla'ya da yer verdi.

Yeni Toyota GR Corolla Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu video Toyota USA'nın Instagram sayfasında paylaşıldı ve beyaz ve kırmızı bir GR 86'nın bir dağ yolunda seyir halindeyken yol tutuş becerilerinin bir kısmını gösteriyor. Videonun sonuna doğru, GR Corolla'nın bir görüntüsü ekranda kısa bir süre için beliriyor ve vites değiştiren bir sürücüyü gösteren bir sahne, hatchback'in manuel şanzımana sahip olacağını doğruluyor.

 

Toyota, GR Corolla'nın hangi güç aktarma organını kullanacağını henüz doğrulamamış olsa da, tüm işaretler onun GR Yaris ile aynı 1,6 litrelik üç silindirli motor olduğuna işaret ediyor. Aralık ayı başlarında Reddit ile paylaşılan bir teaser, gösterge kümesinde muhtemelen GR Yaris'in G16E-GTS motoruna atıfta bulunarak "G:16" yazan bir Corolla gösterdi. Klima kontrolü ayrıca GR Yaris'in 268 beygir gücü ürettiği için uygun olan "2" ve "68" görüntülerini de gösteriyordu.

 

GR Corolla'nın GR Yaris ile aynı GR-Four dört tekerlekten çekiş sistemini sürdürmesi de mümkün. Durum buysa, sürüşü oldukça eğlenceli olacak ve Honda Civic Type R ve Hyundai i30 N gibi rakiplerin dikkatini çekecek.

Son Güncelleme : 02 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo