2023 Rolls-Royce Phantom Küçük Görsel Değişikliklerle Görüntülendi

Ototeknikveri     04 Ocak 2022 09:47

Rolls-Royce, ilk tamamen elektrikli üretim modeli olan Spectre için hazırlanıyor, ancak bu, casus fotoğraflarla çıkışını yeni yapan Phantom da dahil olmak üzere, serinin geri kalanını güncellemeyeceği anlamına gelmiyor.

2023 Rolls-Royce Phantom Küçük Görsel Değişikliklerle Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hafifçe kamufle edilmiş prototip, makyajlı Phantom için ince tasarım değişikliklerini saklıyor. Tüm gövde panelleri, ızgara ve yeni grafiklere sahip farların yanı sıra neredeyse değişmeden kaldı. Geliştirme sırasında daha sonra ortaya çıkabilecek tamponlarda daha fazla tasarım değişikliğini göz ardı etmemeliyiz.



Benzer şekilde, egzoz borusu kapakları üretim modelindeki gibi takılmasa da arka kısım aynı stili koruyor - yine bu erken prototiple ilgili bir durum olabilir. Yine de, tamponun altına gizlenen dörtlü egzoz boruları, bunun büyük olasılıkla V12 ile birlikte yanmalı motor ile çalışan bir model olduğunu kanıtlıyor.



Güncellenen modelin, amiral gemisinde şu anda 563 hp (420 kW / 571 PS) güç çıkışı ve 900 Nm tork üreten çift turbo 6.75 litrelik V12'yi taşıması bekleniyor. Motor, emisyon düzenlemelerine uymak ve birçok pazarda yaklaşan yanmalı motor yasağına kadar daha uzun yıllar canlı tutmak için küçük güncellemelere sahip olabilir.



Mevcut Phantom, Cullinan ve Ghost'un da temelini oluşturan ve yakında tüm Rolls-Royce portföyü tarafından kullanılacak olan “Architecture of Luxury” tamamen alüminyum uzay kafes mimarisini tanıtan 2017 yılında piyasaya çıktı. Platform elektrifikasyon düşünülerek geliştirildi ve yaklaşan Spectre duyurusunda belirtildiği gibi pilli elektrikli otomobilleri destekleyebilir. Bu, yeni Phantom'un gelecekte elektrikli bir versiyona da sahip olabileceği anlamına geliyor, ancak bu kesinlikle 2024'ten sonra gelecek.



Hafif güncellenen Rolls-Royce Phantom'un bu yıl 2023 modeli olarak gelmesi bekleniyor ve bu, yeni neslin piyasaya sürülmesinden dört yıl sonra. Her Rolls-Royce gibi, sayısız kişiselleştirme seçeneğine sahip olacak ve her sahibinin zevkini tatmin etmek için tasarlanmış birçok farklı özel versiyona sahip olacak. Giderek daha popüler hale gelen bir “Black Badge” çeşidi de görebiliriz.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo