Mitsubishi Vision Ralliart Concept, Hormonlu Bir Outlander Gibi

Ototeknikveri     11 Ocak 2022 05:36

Mitsubishi, birkaç hafta önce sadece difüzörünü gösterdikten sonra, tahmin ettiğimiz gibi Outlander PHEV'e dayanan Vision Ralliart Concept'i resmi olarak tanıttı. Şirket, Mitsubishi serisindeki performans versiyonları açısından gelecek şeylerin bir işareti olabileceğini öne süren “Sonraki Çağ, Sonraki Macera” sloganını kullanıyor.

Mitsubishi Vision Ralliart Concept, Hormonlu Bir Outlander Gibi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ralliart'ın dönüşü resmen Mayıs 2021'de duyuruldu, ancak bugüne kadar gördüğümüz tek şey Tayland'daki Pajero Sport ve Triton için bir dizi Ralliart markalı aksesuardı. Bu, Vision Ralliart Concept'in Ralliart ayarlı bir aracın ilk uygun örneği olduğu anlamına geliyor.



Tasarım açısından konsept, fütüristik 22 inç jantlar ve geniş gövde kiti sayesinde normal Outlander'dan hemen sıyrılıyor. Konsept, sportif bir desene ve bir Ralliart armasına sahip tamamen kapalı bir ön ızgara, yere daha yakın olan yeniden tasarlanmış bir ön tampon, çamurluk eklentileri, ayrıca büyük bir difüzör ve F1'den ilham alan fren lambalarına sahip yeni bir arka tampon içeriyor. Mitsubishi, yandığında mavi vurgular gösteren dış kısım için mat siyah bir ton seçti. İç mekana gelince, benzer sportif dokunuşlardan ve karanlık bir tarzdan şüphelensek de elimizde herhangi bir fotoğraf yok.



Mitsubishi, "daha yüksek motor güç çıkışı, daha sportif 4 tekerlekten kontrol ayarı ve geliştirilmiş pil kapasitesi" olduğunu söylemek dışında elektrikli güç aktarma organının özelliklerini açıklamadı. Mevcut Outlander PHEV'de çift motor kurulumu, Süper Dört Tekerlekten Kontrol (S-AWC) sistemi ve 20 kWh pil bulunuyor.



Japon otomobil üreticisi, Vision Ralliart'ın Ralliart DNA'sını içerdiğini ve "tüm yol ve hava koşullarında yüksek hızlanma, viraj alma ve frenleme" getirdiğini iddia ediyor. Bu, son nesildeki gelişmelere rağmen, konsepte temel oluşturan Outlander PHEV'in hala büyük ve ağır bir SUV olduğu için mühendislerin şasi ayarı üzerinde çok çalıştıklarını gösteriyor. Gerçekten de, performans lastikleri takılmış 22 inçlik jantların yanı sıra, konsept, altılı karşıt pistonlu fren kaliperlerine sahip büyük fren diskleriyle gelirlen, bazı yeni süspansiyon kurulumlarının olması gerektiğinden oldukça eminiz.



Vision Ralliart, Tokyo Otomobil Fuarı'nda sadece bir konsept çalışması olarak sunulurken, şirket performans odaklı aracın olası bir üretim versiyonuna işaret ederek "Müşteri geri bildirimlerinin Mitsubishi araçlarının gelecekteki geliştirilmesinde kullanılacağını" söyledi.

Son Güncelleme : 11 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo