Yeni 2023 Genesis G90, Mercedes, BMW ve Audi'ye Karşı Savaşa Hazır mı?

Ototeknikveri     16 Ocak 2022 05:54

Yıllar önce Hyundai'nin Genesis sedanını piyasaya sürmesi, marka için bir değişimin sinyalini vermişti. Şimdiye kadar yarattıkları en lüks üründü ve nihayetinde bir yan marka yarattı. Şimdi, marka olan Genesis'in bir dizi SUV ve sedan modeli var ve 2023 için yepyeni bir amiral gemisi olan G90'ı alıyor. Şimdi, Kore'de otomobili deneme fırsatını bulanların yorumlarını görüyoruz.

Yeni 2023 Genesis G90, Mercedes, BMW ve Audi'ye Karşı Savaşa Hazır mı?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Genesis, bir sonraki Lexus olmak için önünde uzun bir yol olduğunu biliyor. Yeni sedanın ağzına kadar teknoloji ve konforla dolu olmasının bir nedeni de bu. Bir dakikanızı ayıralım ve önce teknolojiyi inceleyelim. Genesis, ürünlerini çok sayıda gelişmiş güvenlik özelliğiyle zaten donatıyor, ancak yeni G90 daha da ileri gidiyor.

 

Araçta sürücü bilgi ekranı, ana bilgi-eğlence ekranı, arkadaki her yolcu için ayrı bir bilgi-eğlence ekranı ve arka koltuktaki yolcular için de merkezi kontrol ekranı olmak üzere beş farklı ekran bulunuyor. Bu merkezi ekranın yanında bir UV mobil cihaz temizleyicisi ve bir kablosuz şarj pedi var. Diğer birçok modern lüks otomobil gibi, arkadaki yolcular da diğer şeylerin yanı sıra sürücü için navigasyon hedefini belirleyebiliyor.

 

Konfor, 2023 G90 için de büyük bir vurgu. Örneğin, arka yolcu koltuğu, arka koltuğu tamamen yatıran ve ön yolcu koltuğunu o ön koltuktan bir ayaklık uzatmadan önce alçaltan "Max Comfort" moduna geçebiliyor. Elektrikli ayarlı güneşlikler, aracın arka kısmına yerleştirilmiş. Sürücü koltuğu 22 yöne ayarlanabiliyor ve her iki kapı da bir düğmeye basarak otomatik olarak kapanıyor ve kilitleniyor.

 

Kaputun altında 375 hp üreten ve bu gücü sekiz vitesli çift debriyajlı şanzıman aracılığıyla arka taraflı dört tekerlekten çekiş sistemine gönderen çift turbo V6 var. Dört tekerlekten direksiyon da mevcut, bu nedenle uzun bir araba olmasına rağmen G90 dar dönüşler yapabiliyor. Daha fazla konfor sağlamak için havalı süspansiyon da mevcut. Genel olarak, güçlü bir paket gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 16 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo