Toyota'dan Gelen Teaser Muhtemelen 2023 Sequoia'yı İşaret Ediyor

Ototeknikveri     20 Ocak 2022 12:48

Toyota, yeni bir SUV'nin bir parçasını gösteren gizemli bir teaser yayınladı. Şifreli duyuru, "Toyota SUV serisine büyük bir şey geliyor" diyor ve biz onu yepyeni Tundra kamyoneti temel alan yeni nesil Sequoia olarak yorumluyoruz.

Toyota'dan Gelen Teaser Muhtemelen 2023 Sequoia'yı İşaret Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Teaser, yontulmuş arka çamurluk, krom kaplamalı bir pencere çizgisi, entegre bir tavan spoyleri ve Mitsubishi Outlander'ı anımsatan yatay olarak monte edilmiş LED arka lambalar dahil olmak üzere yaklaşmakta olan SUV'un yalnızca arka bölümünü gösteriyor. Kaplama ve çamurluk eklentileri, geçen Eylül ayında piyasaya sürülen yeni Tundra kamyonete benziyor, ancak arka kapı kapama hatlarının konumundan aks mesafesi daha kısa gibi görünse de, bu sadece fotoğrafın açısından kaynaklı olabilir.

Birçoğumuzun teaser görüntüsünü aydınlatmaya çalışacağını bilen Toyota, sol alt köşeye sinsice “Yepyeni Lansman: Orman ve ağaçları, neredeyse görünmek üzere” yazan gizli bir metin ekledi. Her zaman gölgeli teaser'larda bir şeyleri aydınlatmaya çalışan photoshopper'lar için bunu gizlemenin akıllıca olduğunu kabul etmeliyiz. Sequoia adı, "sekoya" cinsi iğne yapraklı ağaçtan geldiği için, bu ifadeler neredeyse yeni modeli doğruluyor.

2023 Toyota Sequoia'nın iç mekanını yukarıda resmedilen yeni Tundra ile paylaşması bekleniyor.
 

Mevcut ikinci nesil model, 2017'de kapsamlı bir makyaj ve 2019'da ortaya çıkan TRD Pro paketi ile 2007'de piyasaya sürüldü. Yeni model, TNGA-F mimarisini Tundra pickup ile paylaşacak. Normal ve hibrit versiyonlarda çift turbo 3.5 litrelik V6 motor sunulacak. Toyota, 2023 Sequoia'nın muhtemelen önümüzdeki haftalarda piyasaya sürüleceği anlamına gelecek şekilde "net bir resmin yakında ortaya çıkacağını" belirtti.

Son Güncelleme : 20 Ocak 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo