Güncellenen VW Lavida Sedan Çin'de Daha Fazla Teknoloji ve Yeni Stil İle Tanıtıldı

Ototeknikveri     13 Şubat 2022 07:38

SAIC-Volkswagen, Çin pazarı için daha fazla teknoloji ve yeni tasarım özellikleri içeren üçüncü nesil Lavida'nın makyajlı versiyonunu tanıttı. Jetta'nın Çinli kuzeni, serideki görsel olarak ayırt edici iki versiyonla “çift yüz” stratejisini devralıyor.

Güncellenen VW Lavida Sedan Çin'de Daha Fazla Teknoloji ve Yeni Stil İle Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış kısımdan başlayarak, MQB tabanlı sedan, daha geniş bir ızgara, modern LED farlar, yeni tampon girişleri ve daha fazla krom ile yeniden tasarlanmış bir ön uç alıyor. Star Edition, farklı bir ızgara desenine, renkli farlara ve parlak siyah vurgulu R-Line modellerini anımsatan daha sportif bir tampona sahip.



Profil, yeni jant tasarımlarının yanı sıra makyaj öncesi modelle aynı. Arkada, yeniden tasarlanan tampon, tam genişlikte reflektörleri entegre ederken kromla çevrili daha belirgin bir difüzör tarzı eke sahip. LED arka lambalar da yeni grafiklere sahipken, sportif Star Edition ayna kapakları ve tavanla uyumlu parlak siyah dudaklı rüzgarlık ile ayırt ediliyor. Resmi fotoğraflardan makyajlı modelin boyutlar açısından mevcut Lavida'dan çok fazla sapmayacağını, yani uzunluğunun 4.670 mm'ye yakın olacağını görebiliyoruz.



Herhangi bir görsel ince ayarı bir kenara bırakırsak, en hoşa giden değişiklikler modernize edilmiş bir gösterge paneli sayesinde kabinin içinde. Dijital bir gösterge paneli ile birleştirilmiş daha büyük "yüzer" bilgi-eğlence dokunmatik ekranı dikkat çekiyor. Direksiyon simidi de yeni, Ambient aydınlatma ve döşeme için yeni seçenekler, Lavida'yı Volkswagen'in AB ve ABD pazarlarındaki en son ürünlerine yaklaştırıyor. Star Edition, siyah deri döşemeyle kontrast oluşturan kırmızı vurgular ve kırmızı dikişlerin eklenmesiyle daha da geliştirildi.



SAIC-VW, güncellenen seri için motor seçeneklerini açıklamadı. Bununla birlikte, 280TSI rozeti, makyajlı Lavida'nın 148 hp (110 kW / 150 PS) güç çıkışı ve 250 Nm (184.4 lb-ft) tork üreten turboşarjlı 1.4 TSI dört silindirli motoru alacağını gösteriyor. İç mekan resimlerinin önerdiği gibi, güç yedi vitesli DSG şanzıman aracılığıyla ön aksa iletilecek.



VW Lavida 2008'de tanıtıldı, ikinci nesli 2012'de ve şimdiki üçüncü nesli ise 2018'de piyasaya çıktı. Model, VW'nin Çin'de sunduğu birçok sedandan biri (Santana, Sagitar, Bora, Passat, CC, Lamando, Magotan ve Phideon), ancak bugüne kadar 5 milyondan fazla satışla çok popüler olduğu kanıtlandı. Makyajlı Lavida'nın Nisan ayında 2022 Pekin Otomobil Fuarı'nda prömiyer yapması bekleniyor.

Son Güncelleme : 13 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo