Makyajlı 2023 Audi A6 Kamuflajla Yakalandı

Ototeknikveri     16 Şubat 2022 02:46

Audi A6'nın bu yıl orta yaş güncellemesinden geçmesi bekleniyor ve casus fotoğrafçılar açıkta park edilmiş hafif kamufle edilmiş bir prototip yakaladı. Makyajlı sedan, geçen ay internette küçük tasarım değişiklikleri gösteren Çin'e özel A6 L tarafından önizlenmişti.

Makyajlı 2023 Audi A6 Kamuflajla Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi, modellerine ince bir makyaj yapmasıyla biliniyor, ancak bu sefer bunu başka bir seviyeye taşıdılar. Makyajlı A6, her iki uçtaki kamuflaja rağmen, bilmeyen gözler için neredeyse hiç değişmemiş görünüyor. Sportif tamponlar S-Line'dan geliyor ve mevcut nesil üzerinde muhtemelen ekstra donanım parçalarıyla sınırlı olan farkedilmeyen değişiklikler var. Ayrıca, tamponun yeniden tasarlanmış alt kısmına sahip normal A6'nın bir prototipi de var. Farların ve arka lambaların, tekerlekler için yeni seçeneklerin yanı sıra güncellenmiş LED grafikler alacağını tahmin ediyoruz.



Audi'nin Allroad, S6 ve RS6 versiyonlarının yanı sıra makyajlı A6 için sedan ve Avant gövde stillerini koruyacağı bildiriliyor. A6'da zaten 10,1 inç dokunmatik ekran ve 12,3 inç dijital gösterge paneli bulunduğundan kabinde büyük bir yükseltme beklemiyoruz, ancak daha fazla ADAS özelliği ve yeni yazılım eklenebilir.



Motor seçenekleri, daha düşük emisyonlar için küçük iyileştirmelerle, Ağustos 2018'de tanıtılan mevcut A6 (C8) neslinden devralınacak. Tamamen elektrikli A6 e-tron, Mercedes-Benz EQE ve yakında çıkacak BMW i5'e rakip olacak tamamen farklı bir model olarak gelene kadar, plug-in hibrit versiyonlar, makyajlı A6 serisinde daha önemli bir rol oynayacak.



Güncellenen Audi A6 serisi muhtemelen önümüzdeki aylarda Avrupa ve Kuzey Amerika için piyasaya sürülecek ve bunu Çin pazarı için A6 L takip edecek.

Son Güncelleme : 16 Şubat 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo