Olası Polestar 4 Test Aracı Görüntülendi, Elektrikli Bir Crossover Coupe'nin Habercisi Olabilir

Ototeknikveri     01 Mart 2022 08:08

Casus fotoğrafçılar, yaklaşmakta olan Polestar 4 için bir test otomobili olduğuna inandıkları yeni bir otomobilin görüntüsünü yakaladılar.

Olası Polestar 4 Test Aracı Görüntülendi, Elektrikli Bir Crossover Coupe'nin Habercisi Olabilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gördüğünüz gibi test otomobili, Polestar 2 ve Volvo XC40'ın bir karışımı. İkincisinin stili oldukça belirgin, ancak daha yakından bir inceleme, arka tekerlekler geriye itilirken ön lastikler ileri itildiğinden daha uzun bir aks mesafesini ortaya çıkarıyor.



Test otomobili daha geniş bir tekerlek izine ve genişletilmiş çamurluk eteklerine sahip olduğu için değişiklikler burada bitmiyor. Prototip ayrıca yere yakın ve Polestar CEO'su Thomas Ingenlath'ın daha önce 4'ün "coupe tipi tavan çizgisi" ile "yere sarkan" bir tasarım benimseyeceğini söylediği için bu şaşırtıcı değil. Hafif tekerlekleri ve güçlü frenleri de görebiliyoruz, bu da otomobilin performans odaklı bir versiyonu önceden haber verdiğini gösteriyor.



Polestar pek fazla ayrıntıya girmedi ancak Ingenlath, 4'ün 3'ten "biraz daha küçük" olacağını ve muhtemelen markanın en çok satan modeli olacağını söyledi. 4'ün yaklaşık 55.000 €'dan (61.663 $ / 45.991 £) başlaması planlandığı için bu çok şaşırtıcı olmamalı, bu da onu 3'ten yaklaşık 20.000 € (22.422 $ / 16.726 £) daha ucuz hale getirecek.



Pek çok soru yanıtlanmadan kaldı, ancak Polestar 4'ün gelecek yıl tanıtılması ve elektrikli Porsche Macan ile rekabet etmesi planlanıyor. Önceki haberler, modelin Çin'de inşa edileceğini ve Geely'nin Sürdürülebilir Deneyim Mimarisi'nin (SEA) bir versiyonu olduğu söylenen PMA platformunda kullanılacağını öne sürmüştü.

Son Güncelleme : 01 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo