Elon Musk, Çin Büyükelçisini Tesla Model S Plaid'de Gezdirdi

Ototeknikveri     08 Mart 2022 04:29

Tesla, Çin pazarına güçlü bir giriş yaptı ve Çin'in ABD'deki büyükelçisi Qin Gang, geçtiğimiz günlerde yolcu koltuğundan Model S Plaid'i deneyimleme fırsatı buldu.

Elon Musk, Çin Büyükelçisini Tesla Model S Plaid'de Gezdirdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Diplomat, Elon Musk ile Tesla'nın Model S Plaid'in inşa edildiği Kaliforniya, Fremont'taki fabrikasında bir araya geldi ve Twitter'da deneyiminin görüntülerini paylaştı. Bir fotoğrafta Musk, arabanın Otopilot sistemini kullanırken, elleri direksiyon simidinden ve ayakları görünüşte pedallardan uzaklaşmış şekilde görülebiliyor. Model S Plaid'in Tesla'nın 'Tam Kendi Kendine Sürüş' beta yazılımına sahip olup olmadığı belli değil.



Gönderide Qin Gang, Model S Plaid'i "pürüzsüz bir sürüş" ile "güçlü bir model" olarak nitelendirdi. Diplomat, Tesla'nın CEO'su ile "yoldaki arabalar, gökyüzündeki yıldızlar, insan beyni araştırmaları, dünyadaki yaşamın anlamı ve dünyamız hakkında ilham verici bir konuşma" yaptığını söylediği bir fotoğraf da dahil olmak üzere Musk ile geçirdiği zamanın iki fotoğrafını daha yayınladı.



2019 yılının sonlarında Şanghay'daki fabrikasında üretime başladığından beri Çin, Tesla için giderek daha önemli bir pazar haline geldi. Tesis, yılda 450.000 adet üretim kapasitesine sahip ve tesiste üretilen araçların çoğu denizaşırı pazarlara ihraç ediliyor. Aslında, Tesla'nın geçen yıl dünya çapında sattığı otomobillerin kabaca yarısı Şanghay sahasında üretildi.

Son Güncelleme : 08 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo