VW'nin 2023'te Gelecek 'Aero B' Elektrikli Sedanına Bir Bakış

Ototeknikveri     16 Mart 2022 12:32

VW'nin yeni elektrikli sedanının düşük çözünürlüklü bir teaser görüntüsü internette ortaya çıktı.

VW'nin 2023'te Gelecek 'Aero B' Elektrikli Sedanına Bir Bakış
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

VW, bir süredir yeni elektrikli sedanını geliştiriyor ve hem 2018 hem de 2019'da ID.Vizzion ve ID.Space Vizzion konseptleriyle ön izlemesini yaptı. VW, yıllık basın toplantısında modelin kısaca ipuçlarını verdi ve firmanın CEO'su Herbert Diess, satışların 2023'te başlayacağını doğruladı.



Motor1 tarafından çekilen bu düşük çözünürlüklü görüntü, şu anda Aero B veya ID.Aero olarak adlandırılan otomobilin ön uç tasarımını gösteriyor. Bazı tanıdık VW ID tasarım ipuçları göze çarpıyor. Örneğin, otomobilde diğer ID modellerine benzer bir dizi far bulunuyor ve ayrıca tam genişlikte bir LED ışık çubuğu ile birlikte geliyor. Ön tampon da oldukça dikkat çekici ve kesinlikle ID.4 ve ID.5 tarafından kullanılan tamponlardan görünüş olarak daha kaslı.



Teaser görüntüsü ayrıca bize siyah ve gümüş jant tellerine sahip şık ve yeni bir jant tasarımına bir bakış sunuyor.



Modelle ilgili teknik özellikler gizli kalsa da VW'nin MEB platformunu kullanacağını ve pil takımını ve elektrik motorlarını diğer ID modellerinden ödünç alması gerektiğini biliyoruz. Her durumda, arkadan ve dört tekerlekten çekişli modeller sunulacak ve WLTP test döngüsünde 700 km menzile sahip olduğu bildirilen 84 kWh'lik bir pil paketinin de planlarda olduğu iddia ediliyor.



VW, yeni aracı sadece bir sedan olarak satmayacak ve 2019'daki LA Auto Show'da gösterilen, yukarıda bahsi geçen ID.Space Vizzion konseptine benzer bir Shooting Brake üreteceğini doğruladı.

Son Güncelleme : 16 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo