Ruiqi 7, Nissan'ın Çin'e Özel Lüks Bir Navara Türevi

Ototeknikveri     16 Mart 2022 01:41

Bu, Zhengzhou Nissan ortak girişimi tarafından Çin pazarı için yapılmış bir kamyonet olan yeni Ruiqi 7.

Ruiqi 7, Nissan'ın Çin'e Özel Lüks Bir Navara Türevi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kamyonet, eski Ruiqi 6'yı temel alıyor ve esasen küresel Nissan Navara'nın benzersiz bir tasarıma sahip yeniden yapılandırılmış bir versiyonu. Zhengzhou Nissan'ın önümüzdeki ay satışlar başlamadan önce aracı Nisan ayındaki Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtması bekleniyor.
 

Önden bakıldığında Ruiqi 7'yi bir Navara ile karıştırmak kesinlikle mümkün değil. Örneğin, gümüş renkli çerçeveli siyah renkte benzersiz bir ızgaraya ve entegre LED gündüz sürüş farlarına sahip farklı bir far setine sahip. Ön cephenin alt kısmında küçük sis farları bulunuyor.
 

Yan profil Nissan ile hemen hemen aynı ve aynı çamurluk eteklerini, kıvrımları ve kapıları içeriyor. Ruiqi 7'nin arka tarafının görüntüleri henüz internete düşmedi ancak Navara ile aynı stop lambalarına sahip görünüyor.

İşlerin gerçekten farklı olduğu yer ise iç mekan. En yeni Navara'nın iç mekanı bile eskimeye başlarken, Ruiqi 7'nin kabini çok daha modern ve daha kaliteli görünüyor. Gösterge panelinin ortasında yüzen bir bilgi-eğlence ekranı, düz tabanlı bir direksiyon simidi ve ayırt edici bir vites seçiciye sahip olduğunu görebiliyoruz. Konsolun tasarımı geometrik desenler sayesinde özellikle ilgi çekici. Kabini daha da öne çıkaran ise iki tonlu krem ??ve kahverengi deri döşeme. Diğer özellikler arasında uzaktan çalıştırma ve sürücü için 8 yönlü elektrikli ayarlanabilir koltuk bulunuyor.

Çinli müşteriler, Ruiqi 7'yi benzinli veya dizel motorlarla satın alabilecek, ikinci seçenek 166 hp güç çıkışı ve 420 Nm torka sahip 2.3 litrelik turboşarjlı dizel olacak. İki ve dört tekerlekten çekiş konfigürasyonları da mevcut olacak.

Son Güncelleme : 16 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo