Bir VW ID. Buzz GTI İster Misiniz?

Ototeknikveri     22 Mart 2022 02:38

Volkswagen, tamamen elektrikli ID. Buzz'ın çok sayıda versiyonunu tanıtacak. Merakla beklenen California karavan versiyonu da buna dahil. Peki yüksek performanslı bir model de planlarda olabilir mi?

Bir VW ID. Buzz GTI İster Misiniz?
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil üreticisinin ID.3'ün GTX olarak adlandırılan güçlü bir versiyonunu piyasaya sürme planları, EV'lerinin performans odaklı versiyonlarını piyasaya sürmeye istekli olduğunu doğruluyor ve ayrıca bir ID. Buzz GTX versiyonunu da piyasaya sürmek istememesi için hiçbir neden görmüyoruz.



Böyle bir araç fikriyle harekete geçen X-Tomi Design, bu görselleştirmeyi yarattı. Bir ID. Buzz GTI hayal eden bu dijital çizim, sadece birkaç değişiklikle aracın genel görünümünün dönüştürülebileceğini gösteriyor.



Tasarımcı, VW tarafından Mart ayı başlarında sergilenen modeller gibi gövde renginde olmak yerine, ızgarayı siyahla bitirerek ilk olarak minibüsün ön kısmında ince ayar yaptı. GTI'dan ilham alan siyah kaplamalar, daha sonra biraz daha agresif görünüm sağlamak için ızgaranın etrafına yerleştirildi.



Başka yerlerde, minibüs, farların üst kısmından ve orta ışık çubuğunun üzerinden geçen karakteristik bir kırmızı vurguyla donatıldı. Ayrıca ID. Buzz'ın genel sürüş yüksekliği düştü ve şimdi bir dizi benzersiz çok kollu tekerlek üzerinde oturuyor.



VW, ID Buzz'ın tüm çeşitlerini henüz açıklamadı ve sadece Avrupa pazarı için standart aks mesafeli modeli tanıttı. Bu model standart olarak 82 kWh pil paketiyle geliyor ve başlangıçta yalnızca 310 Nm torklu arkaya monte 201 hp elektrik motoruyla eşleştirilecek. VW ayrıca ID. Buzz, çift yönlü şarj ile donatılmış, yani gücü şebekeye geri besleyebiliyor.



Not: Bu, X-Tomi Design'ın bağımsız bir sunumudur ve Volkswagen ile ilgili değildir ya da Volkswagen tarafından onaylanmamıştır.

Son Güncelleme : 22 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo