Makyajlı 2023 Porsche Cayenne Coupe Son Kış Testlerinde Yeni Işıklarını Gösterdi

Ototeknikveri     24 Mart 2022 08:30

Porsche'nin geliştirme ekibi, soğuk kuzey Avrupa havasından en iyi şekilde yararlanıyor ve 2023 Cayenne Coupe'yi kar erimeye başlamadan önce kış testlerinden geçiriyor.

Makyajlı 2023 Porsche Cayenne Coupe Son Kış Testlerinde Yeni Işıklarını Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut Cayenne 2018'de yeniydi ve Coupe bir yıl sonra geliyor, bu nedenle 2023'teki değişiklikler baştan sona yenilemeden ziyade makyajla sınırlı. Ancak Porsche'nin tasarımcıları dijital boya kalemleriyle meşguldü ve yeni bir arka ışık düzeni ve ustaca modifiye edilmiş ön ve arka tamponlar yarattılar.



Cayenne Coupe'nin kış testlerinden geçen yüksek performanslı versiyonlarını zaten gördük, ancak bu sefer casus fotoğrafçılar orta sınıf arabaları yakalamış görünüyor. Önceki resimler, dörtlü egzoz düzenine sahip bir arabayı ve iki ortaya monte egzoz borusuna sahip, en üst sıralarda yer alan Turbo GT gibi görünen ikinci bir coupe gösteriyordu.



Ancak bu en yeni otomobilin arka tamponlarının alt difüzör bölümünün her iki yanında dikdörtgen bir egzoz borusu kaplaması var, bu da onun bir Turbo yerine daha mütevazı bir Cayenne veya Cayenne S olduğunu gösteriyor. Yine de daha hızlı kardeşleri gibi, bu da revize edilmiş arka stop lambası tasarımını gizlemek için bir kamuflaj giyiyor.



Önde ayrıca Taycan'da görülenler gibi ince, yatay aydınlatma elemanlarına sahip yeni ışık kümeleri var ve ön tampondaki kamuflaj bizi yanıltmak için elinden geleni yapsa da ızgara kanatları ve ön tampon alt hava girişlerinin boyutu ve tasarımında değişiklikler var gibi görünüyor.



Cayenne'in güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi, dijital kadranlar, 911'lerden ilham alan yeni bir vites kolu ve tamamen dijital bir gösterge paneli aldığı kabin, sade dış değişikliklerden hayal kırıklığına uğrayanları memnun edecek.



Şu anda V6, V8 ve hibrit motorların bir karışımına ev sahipliği yapan kaputun altında büyük değişiklikler beklemiyoruz. Ancak haberler, mevcut Cayenne Turbo'nun güç çıkışı ve torkunun mevcut Turbo GT'de olduğu gibi toplam 631 hp ve 850 Nm seviyesine çekilebileceği yönünde.



Porsche'nin makyajlı Cayenne Coupe'yi ve onun daha pratik SUV kardeşini 2023 otomobil olarak tanıtmasının beklendiği bu yıl içinde daha fazlasını öğreneceğiz.

Son Güncelleme : 24 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo