2023 BMW X5 M, Nürburgring'de Yakalandı

Ototeknikveri     27 Mart 2022 03:05

Makyajlı BMW X5 M'in hafif kamufle edilmiş bir prototipi Nürburgring'de test edilirken görüntülendi. Modelin üretime biraz daha yaklaştığı anlaşılıyor.

2023 BMW X5 M, Nürburgring'de Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yılın sonlarında veya gelecek yılın başlarında tanıtılması beklenen yüksek performanslı crossover, büyük ölçüde ön uca odaklanan mütevazı bir makyaj alacak.



Kamuflaj güncellemeleri gizleme konusunda iyi bir iş çıkarsa da modelin revize edilmiş bir ızgara ve yeni farlarla donatılacağı görülüyor. Bunlar güncellenmiş bir ön tamponla birleştirilebilir, ancak bu noktada işler oldukça evrimsel görünüyor.
 

Arka kısım dokunulmamış gibi göründüğü için burada durum farklı. Bununla birlikte, arka lambalar daha üç boyutlu bir görünüm için revize edilmiş grafiklere sahip olabilir.



Casus fotoğrafçılar içeriye pek bakmadılar, ancak önceki fotoğraflar crossover'ın minimalist bir vites değiştirici, güncellenmiş kontroller ve iX'te bulunana benzer bir Kavisli Ekran kullanacağını gösteriyordu. Sonuç olarak, bağımsız bir 12,3 inç dijital gösterge panelinin yanı sıra 14,9 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi bekleyebiliriz.



En son söylentiler, 2023 X5 M'nin yalnızca Competition versiyonunda sunulacağını ve XM'de piyasaya sürülmesi planlanan yeni S68 motoruyla donatılacağını öne sürdüğünden, kaputun altında da değişiklikler bulunabilir. İkinci model yalnızca plug-in hibrit olarak sunulacak olsa da makyajlı X5 M'nin yarı hibrit olduğu söyleniyor. Bu, X5 M'nin muhtemelen 740 hp (552 kW / 750 PS) güç çıkışı ve 999 Nm tork değerine sahip XM konsepti kadar güçlü olmayacağı anlamına geliyor.



Prototipin hibrit uyarı etiketlerinden yoksun olduğunu belirtmekte fayda var.

Son Güncelleme : 27 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo