Gizemli Mercedes CLS Soğuk Hava Testlerinde

Ototeknikveri     30 Mart 2022 12:29

Casus fotoğrafçılar, soğuk hava testinden geçen gizemli bir Mercedes CLS'yi yakaladı.

Gizemli Mercedes CLS Soğuk Hava Testlerinde
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kılık değiştirmeden yakalanan model, yeni nesil dört kapılı coupe için bir test otomobili olabileceğini düşündüren siyah çamurluk etekleri nedeniyle hemen dikkatleri çekiyor.



Mercedes, yeni nesil E-Serisi'ni test etmeye şimdiden başladı, bu nedenle kısa süre sonra yeniden tasarlanmış bir CLS'nin geleceğini varsaymak doğal. Bununla birlikte, önceki haberler, otomobillerin popülaritesinin azalması ve Mercedes'in benzer bir GT 4 Kapılı Coupe sunması nedeniyle, dört kapılı coupe'nin ömrünün sonuna geldiğini öne sürüyordu.



Değişen tüketici tercihleri ??ve GT'nin eklenmesi arasında CLS satışları önemli ölçüde düştü. CarSalesBase'e göre, marka 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde 14.835 adet sattı, ancak bu rakamlar yılda yaklaşık 1.000 birime düştü. Satışların 2018'deki 9.113 adetten geçen yıl 2.155 adede düştüğü Avrupa'da da durum kasvetli görünüyor.



Bu rakamlar göz önüne alındığında, bazı insanlar CLS'nin yolun sonuna ulaştığını düşündü. Ancak, bu gizemli model gerçekten de yeni nesil dört kapılı coupe için bir prototipse durum böyle olmayabilir. Casus fotoğrafçılar modelin yeni CLE serisine katılabileceğine dair spekülasyonlar yaptığından, elbette bu söylentiler yanlış olmayabilir.



Hiçbir şey resmi değil, ancak CLE ailesinin günümüzün C ve E Sınıfı türevlerinin bir birleşimi olması beklendiğinden bu mantıklı bir tahmin. Özellikle, casus fotoğrafçılar, hem C- hem de E-Serisi Cabrio'ların yerini alması planlanan CLE Convertible'ı çoktan yakaladılar.



CLE Coupe ve Cabrio'nun yeniden tasarlanan C-Serisi'ni temel alması beklenirken, söylentilere göre CLE dört kapılı coupe'nin CLS formülüne bağlı kalması ve temellerini yeni nesil E-Serisi ile paylaşması olası. Elbette kesin bir şey söylemek için erken.

Son Güncelleme : 30 Mart 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo