Jeep Wrangler Magneto 2.0'dan Teaser

Ototeknikveri     01 Nisan 2022 03:04

Utah off-road çılgınlığı öncesindeki en son Jeep teaser'ı, geçen yıl ilk kez gördüğümüz bir konseptin güncellenmiş bir versiyonunun geldiğini gösteriyor. Bu da tamamen elektrikli bir aracın yolda olduğu anlamına geliyor.

Jeep Wrangler Magneto 2.0'dan Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Easter Jeep Safari 2022'den önce tanıtılan uzun bir konsept serisinin en sonuncusu olan markanın paylaştığı görüntü, üzerinde "Magneto 2.0" yazan bir çıkartma ve eğlenceli bir kaput çıkıntısından çok az şey gösteriyor.



Bu mavi ve beyaz konsept, Wrangler'ın geleneksel güç aktarma sistemini es geçti ve optimum ağırlık dağılımı için şasinin etrafına taktik olarak yerleştirilmiş ve 70 kWh güç için birleştirilmiş dörtlü pil paketi tarafından sağlanan tamamen elektrikli bir güç aktarma sistemini tercih etti.



Bir elektrik motoru 285 hp (212 kW/288 PS) güç çıkışı ve 370 Nm tork üretiyor ve bunu altı ileri manuel şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe de gönderiyor. Jeep için bu, arazi aracını 6.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkarmak için yeterince iyi.



Jeep'in bu takipçi için ne planladığını elbette henüz bilmesek de, ilk Magneto'nun ortaya çıkmasından bu yana Stellantis'in yeni elektrikli otomobil platformlarını ortaya çıkardığını belirtmekte fayda var. Firma, 500-800 km menzil sunan ve hızlı şarjı destekleyen dört standart pil paketine sahip olmayı planlıyor.



En küçük, en uygun fiyatlı araçlarda 94 hp (70 kW / 95 PS) güçten, en büyük araçlarda 443 hp (330 kW / 449 PS) güç üreten çeşitli motor seçenekleriyle, bu şasideki araçların dört tekerlekten çekiş uygulamaları için motorları birleştirerek 885 hp'ye (660 kW / 897 PS) kadar güç üretebileceği tahmin ediliyor.



Bunların hepsi, diyelim ki, tamamen elektrikli bir Jeep Wrangler'ın nasıl görünebileceğine dair geçen yıl sunulandan daha az karmaşık bir örneğe yol açabilir.



Jeep'in 9-17 Nisan tarihleri ??arasında Moab, Utah'ta gerçekleşen Paskalya Safarisi için planladığı iki 4xe konseptinin yanı sıra birkaç off-road için hazır konsept de buna katılacak.

Son Güncelleme : 01 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo