Cenevre Otomobil Fuarı 2023'te Geri Dönecek

Ototeknikveri     05 Nisan 2022 02:59

Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nın organizatörleri bugün, tarihi etkinliğin üç yıllık bir aradan sonra gelecek yıl geri döneceğini duyurdu. Fuar, 14 Şubat - 19 Şubat 2023 tarihleri ??arasında gerçekleştirilecek.

Cenevre Otomobil Fuarı 2023'te Geri Dönecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Her zamanki gibi, gösteri İsviçre'nin Cenevre kentindeki Palexpo fuar merkezinde yapılacak. Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı, 1905'ten beri şu veya bu şekilde devam ediyor, ancak COVID-19 pandemisi nedeniyle 2020, 2021 ve 2022'de iptal edildi.



Salon International de l'automobile kalıcı komitesi başkanı Maurice Turrettini geçen yıl yaptığı açıklamada, "2022'de Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nı yeniden etkinleştirmek için çok çabaladık ve her şeyi denedik. Tüm çabalarımıza rağmen gerçeklerle yüzleşmek zorundayız: pandemi durumu kontrol altında değil ve GIMS gibi büyük bir salon etkinliği için büyük bir tehdit oluşturuyor." demişti.



Ancak Turrettini, kararın yalnızca bir erteleme olduğunu ve gösterinin daha güçlü bir şekilde geri geleceğini kesinlikle belirtti. Yine de, Detroit'te düzenlenen Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı gibi gösteriler, son yıllarda popüler bir teknoloji fuarı olan CES ile rekabet etmemek için yaz ayları için yeniden planlanıyor.



Yine de, otomobil merkezli gösteriler, bu ayın sonlarında gerçekleşecek olan New York Uluslararası Otomobil Fuarı ile devam ediyor. Buna ek olarak, Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nın organizatörleri, gösterinin başlığındaki ikinci kelimeye yaslanmak istiyorlar ve 2023'te Katar'ın Doha kentinde yapılacak bir yan gösteri duyurdular.

Son Güncelleme : 05 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo