DeLorean, 18 Ağustos'taki İlk Çıkışından Önce Yeni EVolved'un İlk Görüntüsünü Gösterdi

Ototeknikveri     07 Nisan 2022 02:34

DeLorean, Geleceğe Dönüş filminde ününü kazanan orijinal martı kanadı modelinden ilham alan, yakında çıkacak olan EVolved elektrikli spor otomobilinin - kırpılmış ve muhtemelen dijital - teaserlarını yayınlamaya başladı. Amerikan şirketi ayrıca EVolved modelini Pebble Beach'teki Concept Lawn'da sergilemeye devam ediyor.

DeLorean, 18 Ağustos'taki İlk Çıkışından Önce Yeni EVolved'un İlk Görüntüsünü Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Pazarlama Direktörü Troy Beetz, "İkonik spor arabamızın kapılarının yükselişi gibi heyecan artıyor ve gelecek nesil prototipi planlanandan 3 gün önce Pebble Beach'te en prestijli sahnede sergiliyoruz" dedi.



DeLorean EVolved olarak adlandırılan yeni model, martı kanatlı kapılara sahip ve 80'lerin başlarından kalma ikonik DMC-12'nin modern bir versiyonuna benziyor.



İsminden de anlaşılacağı gibi, yeni DeLorean tamamen elektrikli olacak ve daha çok lükse odaklanacak. Model Italdesign tarafından tasarlanacak ve merkezi Humble, Teksas'ta bulunan, Liverpool doğumlu mühendis Stephen Wynne'nin sahibi olduğu DeLorean Motor Company tarafından inşa edilecek. Fiyatlandırma ve bulunabilirlik konusunda bir bilgi yok ancak sınırlı üretim bir model olacağından şüpheleniyoruz.



Teaser net değil ancak imza niteliğindeki martı kanatlı kapılar, daha fazla oyulmuş bir kaput ve ızgarada aydınlatmalı bir V amblemi ile dinamik bir siluet ortaya koyuyor. Bu teaser, Italdesign'ın modern bir DeLorean için kendi teaser'ından bir yıl sonra geliyor, ancak onun önünde DMC adı vardı. Orijinal DMC-12, Giorgetto Giugiaro tarafından tasarlandığından, Italdesign'ın kurucusu artık şirketin bir parçası olmasa bile, Italdesign'ın projeye katılımı otomobilin mirasına uyuyor.



Geçen yıl Italdesign, DeLorean gibi düşük hacimli bir otomobil üreticisinin yüksek performanslı GT'si için ideal görünen EVX modüler platformunu geliştirmek için Williams Advanced Engineering ile ortaklık kurdu. EV'ye özel mimari, 1.341 hp'ye (1000 kW / 1.360 PS) kadar güç çıkışı ve maksimum 1.000 km menzil sağlayabilir.


 

Son Güncelleme : 07 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo