Bu Gösterişli Bugatti Chiron Super Sport'un Üzerinde Işık Dalgaları Dans Ediyor

Ototeknikveri     11 Nisan 2022 04:18

Bugatti, birkaç gün önce ilk Chiron Super Sport modellerinde teslimatlara başladığını duyurdu. Şirket tarafından vurgulanan ilklerden biri, “Vagues de Lumiere” adlı yeni bir boya tekniği için kişiselleştirme hizmetinin yardımıyla oluşturuldu.

Bu Gösterişli Bugatti Chiron Super Sport'un Üzerinde Işık Dalgaları Dans Ediyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Adı, Fransızca "ışık dalgaları" anlamına gelen boya tekniği, mavi arka plan rengini vurgulayan karmaşık turuncu şeritlere atıfta bulunuyor. Elle boyanmış desen, her yüzeyi aerodinamik düşünülerek şekillendirilmiş olan otomobilin gövdesinden ışığın yansıma şeklini taklit etmeyi amaçlıyor.



Bu, Bugatti'nin en hızlı modellerinden biri olduğu için özellikle Super Sport için önemli. Otomobil üreticisi, 8.0 litrelik, 16 silindirli, 1.578 hp (1.177 kW/1.600 PS) motorla uyum içinde olan üstyapının, aracın 440 km/sa hıza kolaylıkla ulaşmasını sağladığını söylüyor.



Chiron Super Sport 300+'ın biraz yumuşatılmış ancak daha lüks bir versiyonu olan Chiron Super Sport, hızlı olduğu kadar istikrarlı hale getirmek için yoğun, çok yıllı bir geliştirme çabasının ardından Haziran 2021'de tanıtıldı.



Bugatti Başkanı Christophe Piochon, "Chiron Super Sport'un ilk müşteri birimlerinin atölyemizde bir araya geldiğine tanık olmak son derece heyecan verici. Chiron Super Sport sürüş deneyimi, otomotiv endüstrisinin sunduğu başka hiçbir şeyle karşılaştırılamaz ve direksiyon başında unutulmaz kilometreler kat eden müşterilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.



Bu Chiron Super Sport'u görmek, kendinizinkini satın almanız ve kişiselleştirmeniz için size ilham verdiyse, çok geç kaldınız. Tüm yapım kotaları tükendi ve iptal edilen siparişleri almayı umut eden geniş bir bekleme listesi bile var.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo