Subaru 2023 Outback'te Yenilikler Beklenenden Sınırlı

Ototeknikveri     14 Nisan 2022 02:30

Subaru, 2023 Outback'i New York otomobil fuarında hafifçe güncellenmiş stilini ve yükseltilmiş sürücü destek sistemlerini göstererek tanıttı.

Subaru 2023 Outback'te Yenilikler Beklenenden Sınırlı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru Outback, 2023 model yılı için birkaç küçük tasarım değişikliği alırken, klasik görünümünü koruyarak yakışıklılığını muhafaza ediyor. Aracı araziye çıkarırken daha fazla koruma sağlayan genişletilmiş plastik gövde kaplaması, yeni yarı bölünmüş farlara uzanan daha büyük bir ızgara ve yeni sis farları var. Arka tarafta Outback, önceki modelle aynı görünüyor.



2.5 litrelik boxer motor değişmeden kalıyor ve hala doğal emişli 182 hp ve 238 Nm tork ve turboşarjlı olduğunda 260 hp ve 375 Nm tork üretiyor. Her iki motor da, Subaru'nun tam zamanlı dört tekerlekten çekiş sistemine güç gönderen 8 ileri manuel mod işlevine sahip bir CVT şanzımana bağlı.



Önceki modelde yalnızca turbo olan bir donanım olan Onyx Edition, artık doğal emişli motorla da mevcut ve bu da küçük bir fiyat düşüşü getirebilir.



Belki de 2023 Outback'in en öne çıkan özelliği, aldığı yükseltilmiş teknoloji. Birinci sınıf Touring donanım modellerinde, yayaların ve bisikletlilerin algılanmasını iyileştirmek için EyeSight sisteminin çift kamera kurulumuna katkıda bulunan yeni bir geniş açılı mono kamera bulunacak. Kör nokta algılama, şerit değiştirme yardımı ve arka çapraz trafik uyarısı ile donanım seviyelerinde yeni bir otomatik acil durum direksiyon sistemi de mevcut ve 80 km altındaki kazaları önlemek için EyeSight ve otomatik fren kombinasyonunu kullanıyor.



Starlink bilgi-eğlence sistemi de portre odaklı 11,6 inç dokunmatik ekrandan erişilebilen en son sürüme güncellendi. Yeni “Üç Kelime Nedir” konum belirleme teknolojisi, sadece üç kelime kullanarak bir patika veya doğal bir alanda kolayca kesin bir konumu işaretleyebiliyor ve bu özellik de 2023 Outback'te piyasaya çıkıyor.



Genel olarak, Outback 2022 modelinden bu yana pek değişmedi, ancak bu iyi bir şey. Eskilerin dediği gibi: "bozuk değilse tamir etmeyin."



Mevcut Outback 28.320 $ olarak fiyatlandırılıyor ve 2023 modeli piyasaya çıktığında muhtemelen birkaç yüz dolarlık bir fiyat artışı görecek. Subaru, yakın gelecekte 2023 Outback için fiyatlandırma ve müsaitlik durumunu açıklayacak.

Son Güncelleme : 14 Nisan 2022

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo